Jaké další zkoušky, certifikáty, metodické semináře??

Dobrý den, prosím o radu, složila jsem úspěšně zkoušku CAE, mám i FCE a TELC, ale už pomalu přemýšlím, co dalšího si udělat, chtěla bych se v budoucnu věnovat soukromé výuce – předškolní děti, děti, dospělí a také překladatelství. Můžete mi poradit nějaké další zkoušky, certifikáty, metodické semináře, prostě abych neustrnula a dále se vzdělávala? Něco, co je dobré mít, když učíte. Vůbec se neorientuju v tom, jaké jsou možnosti, tak bych uvítala nějaké návrhy. Prostě bych chtěla nějaké „další papíry“, tak by mě zajímalo, jestli je možné zúčastnit se nějakých metodických seminářů a získat certifikát o absolvování? Kde to najdu? Díky za info!

No a co zajít na stránky cambridgeesol a podívat se na přehled zkoušek/kurzů pro učitele? CELTA, DELTA atd. Nebo zkoušky City&Guilds, viz záložka Certifikáty. :-)

To fafc:pokud budete v kontaktu s dalšími učiteli a chodit pravidelně na semináře a konference, budete vědět kam dál. Chce to „guru“. :o) Žádná zkouška Vás nenaučí učit. Ale občas nejsou k zahození, to je pravda. Hodně štěstí! Katka
PS:koukněte na JŠ ILC Brno-Int., jejich nabídka pro učitele napoví.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.