Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

tu prvni otazku sem zpracovaval skoro pul hodiny a este si vubec nejsu jistej, esi sem neco nevynechal…pro priste bych prvni otazku dal lehci, motivujici, ty tezsi/namahavejsi az pozdeji :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Jakubčík vložený před 15 lety

tu prvni otazku sem zpracovaval skoro pul hodiny a este si vubec nejsu jistej, esi sem neco nevynechal…pro priste bych prvni otazku dal lehci, motivujici, ty tezsi/namahavejsi az pozdeji :-)

Re:

Stačí 12 z 15, takže si můžu dovolit několik těžších otázek. :-)

nápověda

to má být nápověda? – ta dnešní otázka :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

1. otázka

Tak první otázka vypadá..hm… „obsažně“… :-)
Snad má jen odradit líné soutěžící a její „obsažnost“ nebude pravidlem i u dalších…
Ale je tam pěkný příklad ergativního slovesa… Super! :-D

Re: 1. otázka

hm…zrovna jsem přemýšlela, jestli se mám počítat k těm lenošným nebo ne :-D …asi to nechám na zítra, ráno moudřejší večera :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jarmi1 vložený před 15 lety

nápověda

to má být nápověda? – ta dnešní otázka :-D

Re: nápověda

jak to myslíte?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re: nápověda

jak to myslíte?

Re: Re: nápověda

budou soutěžní otázky podobné těm co již byly položeny? :-O Nemusíte odpovídat :-) Ale když už si děláme ten „list“ …

Odkaz na příspěvek Příspěvek od jarmi1 vložený před 15 lety

Re: Re: nápověda

budou soutěžní otázky podobné těm co již byly položeny? :-O Nemusíte odpovídat :-) Ale když už si děláme ten „list“ …

Re: Re: Re: nápověda

myslela jsem stejné – podobné budou určitě :-) Skvělá soutěž, a žasnu kolik jich tady každou chvíli je.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marcela vložený před 15 lety

Re: 1. otázka

hm…zrovna jsem přemýšlela, jestli se mám počítat k těm lenošným nebo ne :-D …asi to nechám na zítra, ráno moudřejší večera :-)

Re: Re: 1. otázka

Jen pozor aby se ze „zítra“ nestalo 29tého…!!!
:-)

Byl to dlouhý a namáhavý boj, válečníkům na obou stranách stékal pot z čela, po několika nekonečných minutách byli už na konci svých sil. Vyhrát může však jeden. Lenost byla poražena a já jsem KONEČNĚ prošla ty seriály. Uf!

no tak som sa aj ja konecne preluskala sutaziami- mala otazocka- v niektorych pripadoch nemozem najst ziadnu extra informaciu – je extra inf.pri kazdom seriali a ja ju nevidim??? :shock:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od eviska83 vložený před 15 lety

no tak som sa aj ja konecne preluskala sutaziami- mala otazocka- v niektorych pripadoch nemozem najst ziadnu extra informaciu – je extra inf.pri kazdom seriali a ja ju nevidim??? :shock:

Re:

nemusí to bý EXTRA, ale prostě informace o tom, jaká sezóna to byla či kolik kusů apod.

Marku, Vy mě děsíte!
Bude se každá otázka týkat VŠECH OSMI seriálů???
:o

Marku, Vy mě děsíte!

Re:

Wait and see… :-)

Marku, Vy mě děsíte!

Re:

Obávám se že ano :) :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re:

Wait and see… :-)

Re: Re:

I will…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.