Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Lidi, vy snad ani nespíte! Kdybych věděla co bude za otázku, tak nejdu spát taky :-(

Dneska teda podstatně těžší. Cely den budu mimo pocitac, tak jsem to musela hledat v noci na iphonu a rano rychle prepsat do pocitace a hura ven. Ale mam to. Zvladnout se to da, ale dalo mi to tak 20 minut.

No jiste, zbastil jsem vam to i s navijakem. Dost dobre navrzene otazky. Kost nemela sanci uniknout. 8-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Comedian vložený před 15 lety

No jiste, zbastil jsem vam to i s navijakem. Dost dobre navrzene otazky. Kost nemela sanci uniknout. 8-)

Re:

s jakým navijákem? Něco mi uniklo? Já pořád nic :-(, a to jsem si myslela, že mám ten správný zdroj.

Dnes to tedy bylo zákeřné, hlavně ty otázky :D Ale už mám kost i opdpověď =)

Dnes mám opět pocit velké prázdné dýně místo hlavy. Ale nakonec se zadařilo. :shock:

Tricky one! ale dostala jsem ji :-) Chudák ten dotyčný, který přišel o kostičku :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Tricky one! ale dostala jsem ji :-) Chudák ten dotyčný, který přišel o kostičku :-)

Re:

jestli ona náhodou není moje

Dnes to nie je sranda …
prevod zo sedmičkovej do desiatkovej sustavy ? :shock:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

Dnes to nie je sranda …
prevod zo sedmičkovej do desiatkovej sustavy ? :shock:

Re:

ze sedmičkové soustavy? To ne, z dvojkové. :-)

Doposud mi to docela šlo, ale dnes to asi zabalím. Odpovědi mám snad správně, i převod, ale tím to končí, no jo …

mám dotaz, máme si zaznamenat i odpovědi na těch 7 otázek?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 15 lety

Re: Re: 5. otázka

Převádění jsem se už naučil, horší je, že mám v některé odpovědi chybu a tudíž mi to nevychází. :-)

Re: Re: Re: 5. otázka

jj to znám. Musela jsem si to počítat v excelu, abych lehce zvládla několik variant:-) Ale mám ji!

No tomuhle říkám normální otázka :-). Dnes se mě to líbilo.

teda že někdy vyhrabu sešit ze střední jsem vážně nečekala :-D ale po 30 min hledání sešitu a 15min snažení je kostička bezpečně uložena ve složce 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.