Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

No je vidět, že jsem měla kliku a to mě ještě nejvíc času trvalo než jsem přišla na to, že se mě nerefreshuje stránka a pořád mě to hlásilo, že slovíčko nebylo nalezeno. Ale musim říct, že se mě povedlo poprvé se z jednoho slovíčka dost na druhé, předtím jsem na to vždycky koukala jak sysel, takže i kdybych tu kost nenašla úspěch tu byl.

Dneska to vzdávám, pořád zkouším a nic. Doufám, že zítra nebudeme hledat ukrytou kost někde v Seabase Delta nebo u Apačů. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

Re: ž

..ale budete, nevzdávejte to!

Re: Re: ž

Mám. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

Re: Re: ž

Mám. :-)

Re: Re: Re: ž

šikulka, gratuluji! :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mandy28 vložený před 15 lety

Dneska to vzdávám, pořád zkouším a nic. Doufám, že zítra nebudeme hledat ukrytou kost někde v Seabase Delta nebo u Apačů. :-)

Re:

:D :D :D Mně by se to líbilo, dobrý nápad.
Ojé, mně teď nebude mít hodně lidí rádo. :)

To by bolo humorné, ale mie pre tých, čo hru si hry nezahrali. :-D To sú ešte väčšie nervy ako tu. :-D

No zatím to nevidím moc dobře, už jsem našel asi pět způsobů jak ty slova přetransformovat a kost stále nikde. Asi to chce štěstí, které mi bohužel zatím chybí.

A just se nevzdám :-D

Nápověda

Je mi Vás až líto… napovím, že na klíčové slovo se dá přijít tak, když uvedená slova FIND a BONE změníte s pomocí TŘÍ přechodových slov.

Mám, mám, mám – ale trvalo to celý den a přitom je to fakt jednoduché! To ta nápověda z publika také mohla přijít dříve :-). No, ale mohli bychom se vrátit zpět k těm jednodušším otázkám, co byly na začátku, ne? :-)

Mám to

Dnes hned na první pokus, to se divíííím, skvělá soutěž díky za ni :-)

Já na to dneska snad nepřijdu :-(

Už jsem ani nedoufal a nakonec…BINGO! :) Pro všechny, kteří ještě neuspěli: chce to vytrvat!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Nápověda

Je mi Vás až líto… napovím, že na klíčové slovo se dá přijít tak, když uvedená slova FIND a BONE změníte s pomocí TŘÍ přechodových slov.

Re: Nápověda

Je ale fakt, že je to trochu neobvyklé slovo (alespoň pro mne), já na něj přišla taky náhodou, že jsem v zoufalství šla načerpat inspiraci do doporučených sekcí na začátku otázky. :)

Pravda trochu záludné to bylo, ale přijít se na to dá… jen to chce trochu trpělivosti a nevzdávat to. Rozhodně mi to přislo jednodušší než otázka z minulého dne, ta mi dala pěkně zabrat. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.