Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Já ji pořád nemám a to jsem si myslela, že jsem našla všechny odpovědi. Kde jen soudruzi z NDR udělali chybu? :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

Vy už to všichnii máte? já teď přišla z worku a konečně si sedla, tak snad to ještě stihnu.

Re:

no tak hotovo! uf

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucie.cz vložený před 15 lety

Já ji pořád nemám a to jsem si myslela, že jsem našla všechny odpovědi. Kde jen soudruzi z NDR udělali chybu? :-(

Re:

Doporučuji přečíst znovu otázky a zaměřit se na přívlastky i ty rozvinuté

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MaeDeSalve vložený před 15 lety

Re:

Doporučuji přečíst znovu otázky a zaměřit se na přívlastky i ty rozvinuté

Re: Re:

Děkuji za radu, ale už to asi nestihnu. Nezbývá mi nic, než se modlit, abych získala zítra 8. kostičku.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucie.cz vložený před 15 lety

Re: Re:

Děkuji za radu, ale už to asi nestihnu. Nezbývá mi nic, než se modlit, abych získala zítra 8. kostičku.

Re: Re: Re:

zkuste to, pořád tu ještě nějaká naděje je :-) taky jsem z toho nejrve byla nešťastná a pak opravdu jen stačilo si znovu přečíst otázku :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od guenuche vložený před 15 lety

Re: Re: Re:

zkuste to, pořád tu ještě nějaká naděje je :-) taky jsem z toho nejrve byla nešťastná a pak opravdu jen stačilo si znovu přečíst otázku :-D

Re: Re: Re: Re:

no jo, ale těch otázek je 7 :-). To jsem zvědavá, co budu zítra předvádět v 7 hod. na angličtině – tedy pokud vůbec vstanu.

Tak přesně tuto zradu v podobě 10.otázky jsem čekala!! Co my chudáci, co poslechu právě „nefandíme“? Jak mám jít teď jako klidně spát! :-(

Hurá desítce! :-)
A teď rychle spát, posílat se bude zítra…

Takze poslední otázka těžka… budu se s ní prát až zitra…:-)

Tak přesně tuto zradu v podobě 10.otázky jsem čekala!! Co my chudáci, co poslechu právě „nefandíme“? Jak mám jít teď jako klidně spát! :-(

Re:

Pak budete muset na odpověď přijít jinak… svět internetu je ‚just a click away‘.

Re:

Přidávám se k vám. YouTube – moje slabost, skoro jako ten google.
Ještě že na to mám celou noc a zítra celý den, doufám, že odpovědi stačí do půlnoci. Jsem fakt zvědavá, v kolik půjdu dneska spát. Musím jen doufat, že tam bude taková nějaká věta, jako You bet! nebo No kidding, nebo And about you, oops! nebo tak něco:D
Moje poslední kostička je ve vážném ohrožení!!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lancaster vložený před 15 lety

Takze poslední otázka těžka… budu se s ní prát až zitra…:-)

Re:

pro mě je to ten nejtěžší typ úkolu, nechám to taky na zítra.

Re:

„sjela“ jsem to 10× ale to slovo nikde, takže dobrou noc, zítra zase nic neudělám protože budu heldat a hledat! uáááááá!!!! :-)

Re:

No jistě, protože zítra je na to času až do půl noci a když to uslyšíte několikrát určitě tu pasáž najdete. Navíc jako v každé detektivce je třeba zapojit „šedé buňky“ a co nevím si domyslím ;-) Právě tohle je asi cílem, abychom se věnovali všem oblastem, i tomu co nám moc nejde, nebo ne… Držím palce všem, moje kostičky už jsou odeslány.

Ták otázky hotovy a už jsem poslal mail.. tak teď jen čekat.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.