Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Doprcic, kost mam, clanek zajimavy, ale souvislost mezi clankem a odpovedi na otazku ne a ne pochopit… zkusim to vecer znovu, snad me to napadne. Jen by me jeste zajimalo, jde to pochopit, i presto, ze jsem serial nikdy nevidela ? diky

Re: Re: Re: 3. otázka

Čo vas napadlo ?? :-) Mňa hned to spravne riesenie.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AdrianaXXX vložený před 15 lety

Re: Re: Re: 3. otázka

Čo vas napadlo ?? :-) Mňa hned to spravne riesenie.

Re: Re: Re: Re: 3. otázka

No, nic neslušného, jen to co je v lidském životě naprosto přirozené a příjemné, obzvlášť v souvislosti s fotkama pána a paní na obalu a prvním vysvětlením slovíčka :D Ale v úvodu článku to nebylo! Cha, také nevím, jak bych to v odpovědi popisovala, :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od linesa vložený před 15 lety

Doprcic, kost mam, clanek zajimavy, ale souvislost mezi clankem a odpovedi na otazku ne a ne pochopit… zkusim to vecer znovu, snad me to napadne. Jen by me jeste zajimalo, jde to pochopit, i presto, ze jsem serial nikdy nevidela ? diky

Re:

Ano, je to tu v zadání otázky uvedené, stačí mrknout na krabičku a přečíst si úvod článku.

Tak já kost už taky mám a na krabičku jsem koukala tak 100 krát :-). Ale je to lehčí než to vypadá. Jak jsem mohla být tak natvrdlá :oops: ???? Možná to můžu svést na blond hřívu :-D Super soutěž, jen nevím jak ostatní diskvalifikovat, aby výhra byla zaručena :-)

:-D jsem teda… nejdriv me napadaly veci jako pani Georgiu ale nyni je mi to jasny , diky :-D

Mám 3. kostičku i odpověď na otázku :). Ale vzhledem k tolika soutěžícím to nevidím nadějně :(. A to mám ten seriál tak ráda :(.

Opět podezřele snadné a rychlé – ale opravdu se bavím. Marku, Vy máte opravdu fantazii – kam na ty nápady chodíte? :-D

dnes jsem si myslela, že už kostičku nenajdu, ale jsem bojovník, takže úspěch :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Arya01 vložený před 15 lety

Mám 3. kostičku i odpověď na otázku :). Ale vzhledem k tolika soutěžícím to nevidím nadějně :(. A to mám ten seriál tak ráda :(.

Re:

to mě třeba počet soutěžících vůbec nestresuje. Ta pravděpodobnost je pořád nula nula nic. Jen musím počkat až se štěstí unaví…jen doufám, že to bude ještě za mýho života :-D

hotovo :-D no ale ze mi dalo zabrat najst spojenie 8-) 8-)

Re: bami

Tak to gratuluju, já to hledání vzdala (to mi jednodušší přišla ta velká seriálová, přestože jsem na začátku znala jen 2 seriály). Ale teď jsem si udělala radost, na amazonu mají skvělou cenu na celé Friends (myslím že to je přesně ta edice co se dala vyhrát ve velké) a jen za 43,99Liber. Parááááda. Jsem zvědavá, kdy mi to přijde.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucie.cz vložený před 15 lety

Tak já kost už taky mám a na krabičku jsem koukala tak 100 krát :-). Ale je to lehčí než to vypadá. Jak jsem mohla být tak natvrdlá :oops: ???? Možná to můžu svést na blond hřívu :-D Super soutěž, jen nevím jak ostatní diskvalifikovat, aby výhra byla zaručena :-)

Re:

:c))))

Kostička nalezena. Ale dnes to dalo práci. :-)

Kosticka je jasna, ale ta souvislost s obalem dvd??? Mam jich nekolik :oops: – asi si hodim minci.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.