Snadno a rychle

Dobrý den, angličtinu jsem se aktivně učila 8 let – i mimo školu. Maturovala jsem z ní za jedna a úroveň angličtiny byla na naší škole vysoká(tedy žádné maturitní otázky typu Moje rodina nebo Moje koníčky). Problém je v tom, že po škole jsem nastoupila do zaměstnání, kde mluvím celý den pouze německy a s angličtinou již tedy nejsem 4 roky v kontaktu. Nyní měním zaměstnání a čeká mě pohovor na místo, kde budu potřebovat jak nj, tak aj na komunikativní úrovni. Poradí mi tedy někdo, jak ( i pomocí těchto stránek – za tim je hromada práce a času – klobouk dolů) si mohu rychle osvěžit angličtinu a uspět tak alespoň u pohovoru(poté bych měla dalších pár týdnů na procvičení než nastoupím)? Je tu někde obchodní angličtina? Díky za pomoc..

Obchodní angličtina tu zatím je jen v rámci pěti testíků… nic moc.
Jak si angličtinu rychle oživit, těch možností je spousta, ale asi by se vám spíš hodilo s někým se sejít a mluvit anglicky. Ale tady u nás najdete škálu možností – číst a poslouchat, slovíčka, gramatika atd atd.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.