Dyslexie a postižení

Chtěla bych poprosit zda máte někdo zkušenosti s přípravou na B1 postiženého člověka. Jde o to, že moje studentka je jednak na vozíku (což ničemu nevadí) ale navíc má zdeformované ruce, tudíž je problém cokoliv napsat, z vyplněných cvičení absolutně nic nepřečtu a pokud budeme každé cvičení procházet na hodině, k B1 se v životě nedopracujeme. Zatím nechce přistoupit na to že vše bude vyplňovat na počítači :( ale obávám se že bez toho to nepůjde. Zkušenosti s vozíčkářem plus touto obrnou již mám, ale to jsme probírali tenkrát vše pomaličku a jen ústně, jen aby nepropadla ve škole, rozhodně ne na státnice a vše klapalo bezvadně. Také mi přijde že moc dlouho neudrží soustředěnou pozornost. Budu ráda za jakoukoliv radu.

Ještě jedna věc, víte někdo jak je to přímo u státních zkoušek? Zda tam lze jít i s asistentkou? – v tomto případě maminkou.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.