Zjednodušené akglické knihy

Já jsem to myslím už jednou psal do fóra Kniha přání, Marek si to myslím přidal do TO-DO listu, ale seznam musí být asi hodně dlouhý :) Kolik obsahuje Marku asi položek?

No, ani se mi to nechce počítat. :-)

Rozhovor: Chcete se toho Pildo ujmout? :-)

Mohu ještě jednou vznést otázku,jak samouk pozná že dělá vyuku dobře a bez chyb?Děkuji

Mnohdy nepozná. Chybám se samozřejmě nevyhnete ani jako nesamouk. Pod slovem „samouk“ si ale nesmíte představit, že se všechno naučíte jen z knih. Bude dobré hledat příležitosti, jak angličtinu co nejvícce používat, možná si tu a tam i zaplatit nějakou hodinu (pokud se vám nepodaří sehnat si nějakého anglicky mluvícího kamaráda). Nemůžete se ale spoléhat na to, že to za vás udělá nějaký kurz či učitel. „Samouk“ je dle mého ten, kdo si své učení sám řídí, sám ví, co potřebuje a podle toho se zařídí.

Marek Vít:
Mohu se toho ujmout, oslovím pár zdejších členů a společně snad dáme dohromady nějaké ucházející otázky. Ale nechci nic slibovat. 8-)

Oki, budu se na otázky těšit. :-)

J, to bude dobrý :)

To je hodně dobrý nápad. Ale vzhledem k tomu, že jsem dlouhodobým návštěvníkem těchto stránek, tak jsem se dotazy, které jsem chtěl vědět o panu Marku Vítovi už dávno dozvěděl. Ale možná mně ještě něco napadne, tak bych to sem kdyžtak připsal.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.