i když je orel pryč? sledujte i horní text, třeba je tu nápovšda.
i když je orel pryč? sledujte i horní text, třeba je tu nápovšda.
jo já jsem ten kulatý předmět měla a myslela jsem si že ještě na to
mám něco dávat a ono sem to kolo měla dát na ten vůz už to
mám…děkuju moc
ja pri teto hre zjistuju, jak su blbej a nekreativni!
Jsem asi úplné počítačové trdlo, ale nejde mi to nainstalovat. Zkusila jsem stáhnout prostřední nabídku, ale po absolvování instalace mi to hlásí, že chybí soubor richtx32.ocx. No já tomu fakt nerozumím. Nemohli byste mi prosím někdo poradit? Děkuju předem za každý nápad. Lenka
to Roman 298 nejste,‚blbej‘, já tu hru hrála víe než 14 dní, naoapk. když vytrváte, tak jste jednička, tady totiž nezáleží na čase, ale na tom, jak se stále pokoušíte. Je to zapeklitá hra, a já Vám fandím moc, vy na to přijdete. Nakonec nějaká procenta na svém účtě máte,ne?Jste už hodně daleko.
Lenka: No, takhle na dálku Vám asi neporadím. Zkuste si stáhnout ten MSI instalátor, ten by měl být nejspolehlivější.
Lucii: Tak to jste se na druhou stranu řeky nedostala. Odnesl vás proud k vodopádu. Musíte přijít na to, čím pádlovat.
Lucii: Ten orel bude v hnízdu něco mít až později. Kdy, to určitě poznáte sama.
georgia:jsem skoro v půlce, ale momentálně mi pořád uniká nějaké
maličkost, kterou když vyřeším, tak už se to všechno rozhýbe, doufám..
a nebo už jsem na to šel správně ale asi sem na teho panáčka mluvil nějak
španělsky nebo nevím
to roman298 – super fandím Vám, však pokračuje a propátávejte, Vy na to přijdete. Třeba když se nesoustředíte na jeden problém a půjdete dál, tak Vám pak souvislosti docvaknou. Půlka je perfekní výkon!Za dva dny, – to mně to trvalo dýl.
snazim se myslet „jak by to ten marek asi udelal“ ale nejde me to
Už opravdu netuším. Orel mně vždycky sebere kukuřici před „trading
room“ i když si pro ni dojdu až k němu domů Moje teorie je
„zbavit“ se ho nějak. K tomu by pravděpodobně měl sloužit Cowhand
Junior. Ten chce ale alcohol, který nemám (mám pouze láhev se špinavou
vodou) a tu nechce. Nějaká lehká nápověda by nebyla?
Mně se osvědčilo propátrat celou mapu, když něco nejde, má to svůj důvod. Orla ještě můžu někde potkat, cingrlinky můžu ještě nějak shodit(můj záchvat smíchu), byli jste už v poušti? A co indiánská vesnice, kde rostou ty nenápadné rostlinky?
Frostpako: Indián „trader“ by stejně asi o kukuřici nestál… chce něco spešl. Nějakou raritku…
raritku raritku, ja jsem mu tam vyskladal pekne nastipany drivi na ohen a on
enem ohrnul nos.tss
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.