The Legend of the Apache Gold

To je neskutečný, jak je ten mozek někdy líný, už to mám-nešlo to, protože jsem skutečný papír s receptem neměla. Jen jsem v diskusi zaregistrovala, z čeho má být, do jeskyně jsem se dostala sama, stejně jako do lesa pomocí zanechávání předmětů. Takže likér mám. Ufff!

Chjo, konečně jsem se dostala na 20 % a nemůžu se hnout dál.Proč nemůžu vjet do města ???? pomoc!!!

musíte vystoupit a do města pěšky.

Díky , právě jsem na to přišla :oops:

tak jo… přiznávám se, jsem lama, textový hry mi prostě nejdou.. úúúplně na začátku.. jak mám k sakru nasednout do vozíku a jet někam?? Už jsem zkoušela snad všechno možný ale ne a ne se hnout někam.. :( porád jen I can´t do that :(

nakrmte kobylu a švihněte otěžemi a hurá, jedeme.

tak než jste odepsal tak už jsem přišla na to co se s těmi otěžemi dělá (nevěděla jsem jak říct švihni tu kobylu přes zadek jedním slovem česky, natož pak anglicky..) nemohl byste udělat nějaký mini návod pro lamy jako jsem já? :) teď mě zase porád zabíjejí indiáni a nevím kam se před nimi schovat :( no co, jsem fakt lama :D

hra sama napovídá… když napíšete EXAMINE + podst. jméno, většinou Vámk tomu něco navíc řekne, něco navíc najde apod. U otěží např. napíše GIVE THEM A FLICK nebo něco takového, přičemž FLICK je zvýrazněné. Co je zvýrazněné je většinou důležité.

Indiáni nezabíjí… jen Vás zajmou. To je součást hry. Jen tak se dostanete do jejich osady. A odtamtud už to bude za pokladem jen blizoučko.

Dobrý den. Vím, že sem píšu dost pozdě, ale mám 57% a nejdou mi dát ty cingrlátka do tý lebky i když je mám. Mohl byste mi někdo prosím poradit? Děkuju.

A jaký k tomu používáte příkaz?

Už se mi to povedlo. Používala jsem tohle: Put jewel in the skull. Jenže jsem se předtím musela nejdřív poodívat na lebku a potom na ty svítící věcičky z totemu. Až potom to šlo.

Jooooooooooooo!!! Už to mám! Moc děkuji za tuhle hru! Byla vážně naprosto SENZAČNÍ!!!!Jsem ráda, že jsem jí dohrála,protože je mi teprve dvanáct. Už se moc těšim na další hru! :-D

Jsem rád, že se líbila. Na další hře usilovně pracuji. Věřím, že na konci prázdnin bude.

ako mam nakrmit daisy?

ked napisem: „feed the horse“
opyta sa ma: „with what?“

ked napisem: „feed the horse with the grass“
odpovie: „i cant do that“

dakujem

Asi ji musíte nakrmit něčím jiným než trávou.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.