ona se nemá zalít ale pohnojit,.
aha
Tak jdu hledat hnůj…
ona se nemá zalít ale pohnojit,.
aha
Tak jdu hledat hnůj…
jojo, přesně tak. Jak se dostat nahoru, to zjistíte po návštěvě mravenčího hnízda u kaňonu.
a kde…?
(MÁM NA MYSLI “Jak se dostat nahoru, to zjistíte po návštěvě
mravenčího hnízda u kaňonu. ”)
Vždyť tam není nic kromě mraveniště (a to jsem prohledával).
moc děkuji za
a kde…?
(MÁM NA MYSLI “Jak se dostat nahoru, to zjistíte po návštěvě mravenčího hnízda u kaňonu.”)
Vždyť tam není nic kromě mraveniště (a to jsem prohledával).
- nejde ani CLIMB THE ROCK
moc děkuji za
nahoru na ten totem, jsem myslel. Když vám vlezou mravenci do kaťat.
Na skálu se dostanete s provazem.
No a co mu ukázat něco, co z něj uděláte, když nezmizí? Byl jste v squav tepee?
Jsem ve squaw teepee: “I am in the squaw teepee. I can see the large barrel. I also notice a large wooden lid. I can go back south” Kde najdu tu věc z krokodýla??
Mám si vzít to large wooden lid?
‘lid’ určitě budeš potřebovat. Z krokodýla? Měl a by tam bejt kabelka z krokodýlí kůže.
Díky za radu, teď jsem zjistil, že jsem ji měl celou dobu v inventáři, ale divný je, že ji tam nikde neviděl, ani neřekl, že si ji vzal.
Kabelku mám, ale nevím, jak ji mám ukázat tomu krokodýlovi. Ať už zkouším nejdřív examine the handbag a pak show it to the aligator tak nic, říká, že to nemůže udělat.
to by fungovat mělo. Zkus jednoduše SHOW THE HANDBAG TO THE ALLIGATOR.
Napadá mě, píšeš to správně, se dvěma L?
Áha, tak v tom byla ta zrada, děkuju!
Tak, krokodýl odplaval, teď zas pro změnu nemůžu nastoupit do té kánoe, nemám pádlo. Zkusil jsem místo pádla použít peace pipe, ale neví, o čem mluvím.
Tak, krokodýl odplaval, teď zas pro změnu nemůžu nastoupit do té kánoe, nemám pádlo. Zkusil jsem místo pádla použít peace pipe, ale neví, o čem mluvím.
pádlovat se dá větví. k té ale přijdeš až později.
Jsem v Rocky mountains na 21%, rozdělal jsem large fire, ale na co?? Co mám dělat dál??
no, předpokládám, že teď klíčová věc bude odjet z Apačské vesnice a prozkoumat trochu okolí. Odjet se musí vozem.
Odjel jsem z vesnice, u dolu jsem si vzal lebku a dorazil do Jakesvillu. Na
konci města jsem objevil strom s lanem na něm zavěšeným, vylezl jsem na
něj a zkoušel tu větev odříznout. Jenže:
I can't, because the long thin branch isn't here.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.