pomoc potřebuji přeložit pár řádků

Dobrý den,mohl by mi někdo v kostce říct o čem tento text je?moc díky

Our records show that you recently contacted or received messages from xuexinhubu through eBay's messaging system. This account was recently found to have been accessed by an unauthorized third party, who may have used the account in an attempt to defraud other members.
We've taken action to restore this account to the original owner, but wanted to let you know to be suspicious of any communication you may have received from them. Nothing is wrong with your account at this time ? this message is just being sent as a precaution. If you have received any messages from that appears suspicious, please feel free to forward them to us at spoof@ebay.com for review.

**

Naše záznamy ukazují, že v poslední době jste byl kontaktován nebo Vám byly doručeny zprávy od uživatele xuexinhubu přes komunikační systém eBay. Bylo prokázáno, že tento účet byl přístupný neoprávněnou osobou, která mohla použít účet jako pokus k podvedení ostatních členů.

Ihned jsme jednali a obnovili účet původnímu majiteli. Dáváme vám tím na vědomí, abyste byli podezřívavý z jakékoli komunikace, kterou můžete obdržet od této osoby.

Je v tuto chvíli všechno v pořádku s vaším účtem? Tato zpráva je zasílána jen jako varování. Pokud jste obdrželi jakékoliv zprávy od tohoto uživatele a zdají se vám podezřelé, prosím zašlete nám je na emailovou adresu spoof@ebay.com

Dobrý den , také by jsem potřeboval pomoct , potřeboval by jsem přesný překlad téhle věty , " Nemohu mít vše, co chci, ale jsem vděčný za to, co mám ! " googel mi to přeloží ale nevím jestli to pak dáva smysl . děkuji moc by mi to pomohlo

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.