Otazka pro Marka Vita

Ahoj,

rad bych se zeptal kolik mate za sebou prectene anglicke literatury. Myslim vse krome ucebnic, slovniku atd. Je to otazka, ktera mne jednak zajima a chtel bych si udelat jistou predstavu. Staci odhad. Diky

Michal

Uděláme tipovací soutěž, kdo se trefí, vyhrál :-D
41 (nechci urazit, jestli je to víc… já mám problém přečíst 4 :D )
:-)

Tipuju 111 :-)

davam takticky 112, aby som vyhral :-D

Tohle ale není aukce :)

110 ;)

Neštvite mě, vy nechcete, abych vyhrál :)

já tipujuuuuu…safra vy jste dali čísla, která bych taky dala, ale tak břeee, dám 104!

No, spočítaný to nemám… ale… 41 jsem jich měl přečtených u maturity. Určitě bych tipoval trochu (dost) výš než 100. Ale dobrý nápad, zkusím to spočítat. Za měsíc dám vědět. :-D

Ups :D Tak sorry no :D Já jich mám tak 7? asi :-D

Marku, doporučuji si vést evidenci na http://www.goodreads.com/ :)

Jak jsi mohl přečíst tolik knih tak rychle :) Nebyla tvoje první kniha, Duna (druhý díl), kterou jsi přečetl, ve třetím ročníku? :shock:

rychlostí 1–2 knihy týdně se dá přečíst docela dost, ne?

To je pravda… od nového roku jsem začal poctivě číst a 1 knížku o téměř 800 stranách jsem za týden přečetl.

teda 41 knih pred maturitou, to je vic nez jsem ja tenkrat precet v cestine(a to se nechci chvalit:-). Ikdyz musim dodat, ze jsem spis preferoval encyklopedie a tak, proste minimum beletrie.

Cetl jsem sekci tipy a triky pro cteni, a zajimalo by mne jak to resi ostatni co se tyce novych slov na ktere clovek v knize narazi
A vyhledavam si vyznamy jenom klicovych slov, ktere si zapisuju do specialniho sesitu nebo v MS Word i s prikladovymi vetami
B to same jako A akurat bez prikladovych vet
C vyhledavam si vse ale nikam to nepisu
D vyhledavam a pisu si vse

Ja kombinuju A s C

Ja by som ešte pridal.

E vyhledavam si vyznamy jenom klicovych slov,ale nikam to nepisu

To je môj prípad, teda ak sa k čitaniu vôbec dostanem :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.