carton double cream or whipping cream

 

tak papír se dává aby se to nepřilepilo a máslo se taky dává aby se to nepřilepilo – tak proč dávat máslo a ještě papír? si to asi chtějí připojistit :-D

jojo, přesně, já to taky nechápu, kdyby to bylo aspon obráceně :-D

Teď jsem narazil na koment pod nějakým receptem, že paní nechápe, proč máslo a ještě papír, takže v tom nejsme sami :-)

tak ony ty anglické recepty mají své zvláštnosti…včera jsem bádala nad golden caster sugar a nad tím, proč potřebujou self-raising flour když v receptu už mají zvlášť baking powder…

Ahojky, hezká diskuze, taky v tom mívám zmatek, hlavně v moukách, jak kterou nahradit. Dipsiku, máš to vyzkoušené? To máslo a papír je prý proto, aby ten papír nekouzal ve formě (od angl. kamarádky) „jistota je jistota“ :-D

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.