Prosim o zkusenost se zkouskou z aj ve spolecnem zakladu FF UK, zejmena s ustni casti, mam velke obavy.. A jak je to s vybranym anglickym textem? O nem se hovori pouze v cj? Moc dekuji
Prosim o zkusenost se zkouskou z aj ve spolecnem zakladu FF UK, zejmena s ustni casti, mam velke obavy.. A jak je to s vybranym anglickym textem? O nem se hovori pouze v cj? Moc dekuji
Ahoj,
dělala jsem nejdřív tu nižší úroveň – asi před pěti lety – a
tehdy mě překvapilo, že byla ta zkouška poměrně těžká… ale to jsem na
tom nebyla moc dobře. Jako přípravu doporučuju testy na FCE.
U ústní části byl nejdřív takový „pokec“ o sobě, co studuješ a chceš dělat.
O tom anglickém textu se mluví anglicky a asi je dobře, když si najdeš něco, co tě aspoň trochu zaujme. Protože oni samozřejmě většině těch oborů nerozumí, takže vyprávět, co tě zaujalo. A vypadat zaujatě.
Vyšší úroveň jsem dělala poté, co jsem měla FCE, takže byl pouze rozhovor o textu – měla jsem stejný jako na tu nižší, ale víc stránek. Bylo to docela dlouhý, zkoušela mě nějaká nová mladá slečna. Dobrou zkušenost mám se Synkovou, Rusnakovou (nebo tak nějak) a lidi chválili Bubna.
Ty kurzy co nabízejí, jsou podle mě naprosto k ničemu – byla jsem asi
na dvou hodinách, ale zadarmo a asi je výhoda, když si tě ten učitel
zapamatuje (pokud v dobrém )
Přežít se to dá, lidi kvůli tomu FF určitě neopouštějí
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.