objednávka na amazon.co.uk

Ahojky,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo objednává na amazon.co.uk a je ochotný objednat i něco pro mne. Mám zájem o seriál „the it crowd“ všechny série. Samozřejmě pošlu peníze předem a budu se podílet na poštovném.
Necítím se na to, abych si objednávala něco ze zahraničí sama.
Díky.

Proč si to neobjednáte sama?
Máme tady podrobný návod, jak na to: h4e.cz/2009061002

Klidně bych to objednal, ale nechcou mi vzít moji kartu protože končí tenhle měsíc. Snad v Březnu už to povalí :)

pane Svozílku, samozřejmě bych si to ráda objednala sama a k tomu, že tu žádám někoho cizího mám důvod. Když bych si to objednala u nás (což umím) vyšlo by mě to dráž než na Amazon. Z Amazonu si to sama objednat nemůžu kvůli mému manželovi :-)) On je ten kdo je majitel účtu :-)) Ale pro něj není problém mi něco zaplatit, jako spíš ty procedury kolem placení do zahraničí, tzn. dojít do banky, povolit placení do zahraničí a jelikož on neumí anglicky, nikdy jsme ze zahraničí nic neobjednávali, byl by strašně nervózní, aby nás seriál nestál mnohem víc. A pak ty řeči doma, jestli to „opravdu moc chci“. Myslím, že by do toho nakonec stejně nešel. Takže je to vlastně rodinný důvod :-))
Proto je pro mne jednodušší požádat někoho jiného, kdo je zvyklý a nebude pro něj problém přikliknout ještě jednu položku, až si bude objednávat něco pro sebe.

Hm, myslím, že jednodušší by bylo mu to prostě vysvětlit… :-)

to Jindrusa: Udelejte si vy sama ucet u MBanky. Tento ucet vas nic nestoji a karta k nemu taky ne a bez jakyhkoliv problemu se s ni da platit po internetu. Ani nemusite nikam chodit, lze to vse pres internet.

edit: Platba po internetu do zahranic s ni lze bez jakehokoliv nahlasovani a otvirani pro zahranicni transakce. Na tomto ucte nejdou jen prime platby prevodem do zahranici.
Jo a myslim, ze pri platbe kartou snad se neplati ani ten 3 korunovy poplatek za odchozi platby, ale to uz nevim jiste.

Jeste dodatek: Pokud si ted koupite jeden serial, tak za cas budete chtit dalsi a dalsi a takto se to neda resit navzdy. :)

Děkuji Vám všem za pomoc. Pan Vít byl moc hodný a nabídl se, že mi seriál objedná.
Kdybych objednávala něco několikrát za rok, dala bych si práci a manžel by zřejmě podlehl :-)) ale pro mě je to ojedinělá koupě, možná tak 1× za rok. Takže zřizování vlastního účtu by bylo naprosto zbytečné. Na manžela nedám dopustit, stará se o dalších tisíc důležitých věcí, ale tentokrát volím prostě jen tu nejjednodušší a nejrychlejší variantu.
Díky.

to: Jindrusa
Jako byste popisovala mou situaci, viděla jsem se téměř ve všem. :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.