Pomoc s překladem jedné věty

Ahoj potřebovala by pomoc s jedním překladem do angličtiny co mám do školy …gogle mi říka blbosti tak by vás chtěla požádat o pomoc. děkuji

Wales , je země Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. Oblast Walesu je již osídlena minimálně dvacetdevět tisíc let. Ve Walesu je mnoho památek z období neolitu, ale také z doby bronzové a železné. První psané historické záznamy pocházejí od Římanů, kteří začali dobývat Wales v roce čtyřicetosm. Ve čtvrtém století přinesli Římané do Walesu křesťanství. V roce 1536 byl Wales plně připojen k Anglii. V 18.stol a 19.století,kdy probíhala průmyslová revoluce a počet obyvatel vzrostl. Po druhé světové válce začal dlouhodobý úpadek těžby uhlí a železářství.Od roku 1999 po referendu má Wales má opět autonomii. Od té doby je v čele National Assembly for Wales, které má omezené pravomoci.

A co takhle to prvni zkusit sam(a), vlozit to sem a pozadat o kontrolu? Zvysis tak pravdepodobnost, ze se dockas nejake odpovedi.

no ja ji sem klidne dam ale pocitam ze tam budou chyby.

Wales is a country of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.Area of Wales is already settled at least 29 thousand years. In Wales, many monuments from the Neolithic period, but also from the bronze age and iron age. The first written historical records come from the Romans who began to conquer Wales in forty-eight. In the fourth century the Romans brought Christianity in Wales. In 1536 Wales was fully connected to England. In the 18th century and the 19th century, when the industrial revolution took place, and the population increased. After the second world war started the long-term decline in coal production, and the hardware store.Since 1999, after the referendum has Wales has autonomy. Since then, the head of the National Assembly for Wales, which has limited powers.

Mohl by mi nekdo tyhle vety zkontrolovat?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.