Sraz 2011

:-) děkuji

Ubytovani zajisteno, uz se na vas vsechny tesime :-) . L+H

Dobrý den, mohu ještě stále přihlásit dvě osoby prosím?

Dobrý den,
bohužel to už není možné, uzavírka přihlášek byla již téměř před třemi týdny.

Vyhlídka z věže určitě stojí za to – doporučuji.

to Pilda: Junior je od soboty nemocný, takže nevím jestli přijedeme. Budu se snažit ho vykurýrovat a v pátek dám vědět jak to vypadá.

To Pilda, Jana, Marek: Tak jedeme. Snad už bude Junior Ok. :-)

super!

Tak to je super, jsem moc ráda, že vám to nakonec vyšlo a přijedete :) A samozřejmě mám radost i z toho, že je prcek na tom líp.

nakonec jsem se nemohla dostavit, ale moc na vás od rána myslím, doufám, že jste si sraz pořádně užili (nebo ještě užíváte)! napište sem vaše dojmy a zážitky – aspon velmi stručně! na víc informací se budu těšit v článku! :-) díky

také jsem myšlenkami s vámi (i když vás vlastně nikoho osobně neznám :-) ) To ta příjemná atmosféra tady na HFE mi z vás udělala blízké. Přeji příjemnou zábavu. :-)

I já na vás hodně myslela. Cestou na sraz jsem hodila pěknou „tlamu“, když jsem běžela na bus a skončila jsem na pohotovosti. Koleno to přežilo, ale kalhoty ne. :-) Tak jsem se těšila, že alespoň některé z webu poznám osobně. Taky budu ráda, když napíšete, jak jste se měli.

Dobre to bylo! :-D

Jaký byl sraz HFE? Stručně? Stálo to za to!
Příjemné setkání a popovídání s příjemnými lidmi. Zábava, slibovaná soutěž (získaný hezký hrníček s logem HFE pokřtím dnes kávou). Překvapení – kdo je kdo podle nickname. Prostě fajn.

Ještě díky Janě a spol. za bezva organizaci srazu.
A všem účastníkům i těm, co letos nemohli dorazit, a příznivcům HFE – krásnou neděli.

Sraz byl fajn :) Výborné místo, jídlo, pití, organizace, soutěž, lidi.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.