Gympl 3. ročník

Ahoj gympláci,
potřebovala bych zjistit, co už takový průměrný třeťák na gymplu umí a co se teprve asi bude učit v AJ. Vím, že na každé škole je to trochu jinak.
Nemohli byste mi – klidně jen bodově napsat, jakou gramatiku, jaké jevy,… Musím se rychle zorientovat díky.

zalezi jestli je to gympl nebo odborna skola…na vetsine odbornych se zacina urovni elementary a na gymplech pre-intermediate…co se tyce 3.rocniku na gymplu tak bys mel ovladat predpritomne a predminule casy a kondicionaly …inak co se tyce slovni zasoby tak vetsina skol pouziva bud new headway nebo new english file …ve tretaku uroven intermediate…slovni zasobu najdes na netu…treba na ulozto

Díky,Grebi.
Vím, jak to je na jedné odborné sš – a úrovní mi to připomíná spíš 9.třídu ZŠ :-( Bylo mi jasné, že gympl je na tom líp, ale nevěděla jsem, jak až…
Napíše mi ještě někdo?

U nás na SŠ (odborná, praha) byla úroveň poloviny lidí tak A1 a zbytek kromě jednotlivců tak maximálně B1.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.