Word Manager zdielanie lekcií

Neviem ci tu uz nieco take je ale zatial som to nenasiel. Ako mnohi viete tak vo WM si mozme vytvarat vlastne lekcie vlastne slovicka co je super a bolo by na zamyslenie si tieto lekcie poposielat medzi ucastnikmi fora pre zlepsenie ucenia. Viem ze si niekto moze povedat ze som sa na tom natrapil tyzden kym som si spravil lekciu a teraz ti hu mam poslat „se*em na teba“ . Verim ze este nejaku dobraci sa najdu aj na h4e.cz :)

Sdílení lekcí jsme měli v plánu, zatím jsme se ale nedostali k realizaci… snad jednou.

To mi v WM taky chybí.

Posílat e-mailem si je přece můžete. Na druhé straně když se koukám na příklad na Simpsonovy a vypíši si slovíčka co jsem neznal tak to jinému bude na nic protože on nezná zase něco jiného.
Pokud si ale vytváříte lekce WM přesně dle lekcí nějaké učebnice tak zde zkuste najít někoho dalšího kdo používá stejnou učebnici a práci si rozdělte. Jestli si to budete posílat mailem nebo někam na web uložíte je na vás.

Tohle určitě funguje, ale my jsme chtěli něco sofistikovanější, centralizovaněj­šího… pokud ale půjdeme tou cestou, kterou jsme si naplánovali, tak tohle bude samozřejmost. Ale ještě to chvíli potrvá.

Therabit:
Problemem ovsem je, kdyz lekce obsahuji slovicka, ktera ve wm standardne nejsou a uzivatel si je sam pridal. To je i muj pripad, temer vsechny lekce ktere jsem si vytvoril obsahuji vice vetsinu slovicek, ktere jsem do vm pridal zaroven pri vytvareni techto lekci. Takto vytvorene lekce, a tudiz i slovika, sdilet nelze.
Ono je v tom vm vice veci, ktere bych ocenil. Treba kdyby mi to nepadalo v 50% pripadu kdy se pokusim editovat lekci. Na druhou stranu, musim uznat ze cena je prizniva a jsou tam i nejake pekne „nadstandardni“ vychytavky.

CarloS1: pokud Vám program padá, tak nám prosím napište a problém určitě vyřešíme.

Petr Hudik:
Vymenili jsme si nejeden mail a problem jsme bohuzel nevyresili.

Takze ked budem preinstalovavat Windows a nahodim si tam WM + pridam tam lekcie co budem mat stiahnute na ex. HDD tak mi tam prida tie lekcie ale bez slovicok ktore som si vytvoril sam predtym ?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.