POKRAČOVÁNÍ

Nechci naléhat, ale už máte spravený byt? Velice toužím po článcích Gaiinä také najít něco pro sebe,nezapomínejte i na nás! Celá stránka je pro pokročilé, ale slíbil jste i pro začátečníky. Vím, že je to těžké, ale aspoň slovíčko, nezlobte se, ale já Vás prostě miluji a čekám na každý odkaz, i když chápu, že čas je neúprosný, (Ale aspoň lekcičku, ať se vlk nažral a koza zůstala celá)

Vy normálně máte Anglo-absťák :-D 8-)
Ale to já taky… :-D

:-D Jo, a stýská se mi dost.

Přeložíte mi to?

Já si to vynahrazuji Jackem Bauerem v Twenty-four (pochop. v puv. znění). Neskutečně napínavé, doporučuji. Naučíte se fráze jako „The following takes place between blablablah and blablablah“, „Previously on 24“, „Don't kill me“, „He's betrayed us“ apod. :-D :-D

No díky za radu, mám tři dny co dělat a Markovi odpustím i menší prodlevu (jako všechno), ale seriál 24 hodin jsem neviděla, vezmu to jako výzvu a podívám se na Wikipedii). To mě nezabije.

Více taky zde http://serial.moviezone.cz/24-hodin/
Určitě se podívejte i na trailer prvních 5 řad. – http://youtube.com/watch?…

Pro psaní článků pro začátečníky potřebuji klid, čas, možnost nahrávat… a teď nemám ani jedno. Tak se omlouvám… ale jakmile se můj život vrátí k normálu, budu se vám začátečníkům věnovat o to víc a nebudu nějaký čas psát jiné příspěvky. Vždyť jsem to taky slíbil v předpřázdninovém info článku.

Oh, pane Víte, to já vím, že se věnujete i nám, jak to říci, jen moje vylévání citů, zdá se mi to dlouho ačkoli je to jen pár dní. To není výčitka, jen touha, zase něco najít, chápu Vás protože mne to čeká také. Jen bych měla u té příležitosti dotaz, zda by nebylo možné ty zajímavé anglické články možné číst i přeložené, třeba i ve formátu (moc tomu nerozumím, ale umím to), kdy si to přehodím do wordu a tam je všechno. No to jsem to vymňoukla. Vysvětlení jako víno. Ale louskám ty články s mými chabými znalostmi a někdy mi vyjde taková blbost! – Ale zase někdy porozumím a mám radost. Kellymu děkuji, ty články nás nutí snažit se překládat a vyhledávat slovíčka, a tím se zase učím.
A stejně jsem tu denně a těším se ze všech článků co tu jsou.

Tak to byla rychlá reakce, Vaše dva články za sebou. Moc děkuji, i když mám trochu výčitky svědomí, nechtěla jsem na Vás tlačit.Věděla jsem, že se dočkáme, my začátečníci, a vy potřebujete čas. Obzvláště teď o prázdninách, Vaše děti si Vás chtějí také užít. Je jen pravda, že jsem trochu „zamrzla“, tak nějak zmalomyslněla, že snad čím více se učím, tím méně mi to jde. Občas se mi to stane a to mně potom nastartujete právě vy. Tady na webu je spousta materiálů, které mohu procházet. A pořád je tu něco nového díky ostatním uživatelům, líbí se mi naše diskuse. Takže moc děkuji za nové články. Už se vrhám zase zpátky do učení a omlouvám se za netrpělivost.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.