Zobrazeni gramatiky podle urovne

Dobry den. Posledni dobou nefunguje zobrazeni gramatiky podle urovne. Zobrazi se mix vsech urovni.

Já myslim, že se to nějak upravovalo, takže to teď ukazuje o články o jednu úroveň vyšší a o jednu nižší. (např. když zadáte ELEMENTARY tak se ukáže i STARTER a PRE-INTERMEDIATE)

Já si zadal intermediate a vidím startery :-D

Kde přesně to nefunguje? Já to zkouším a jde mi to normálně, tedy +/- jedna úroveň.

No možná ani nevím, jak to má fungovat, třeba to dělám zle :-D

Tak napiš, jak to děláš, abychom poznali, zda se opravdu jedná o chybu a nebo ti potvrdili, že to skutečně děláš špatně.

Normálně si najedu na Zobrazit profil, dá „Změnit text pro návštěvníky“, úroveň nastavím na intermediate, dám uložit. A pak kamkoliv se podívám (úvodní strana, gramatika…) tak se tam vždy objeví třeba i starter, elementary… Ale mě to nějak extra nevadí, třeba u té gramatiky. Tam se mi jiné úrovně (než ± 1) objeví max. 3× na straně, zbytek je většinou pre – upper.

Aha, tak to na to jdeš špatně. To je text pro návštěvníky, když chceš, aby návštěvník tvého profilu věděl, jak na tom jsi.

Pro filtrování testů dle úrovně si musíš v záhlaví stránky s testy nastavit, jaké testy chceš.

Díky! :-)

Mne slo spis o to, ze pokud v hlavnim menu vyberu gramatika, uroven si nastavim na intermediate, tak se mi zobrazi navic i pre-inter. a upper. intermediate.

Tak to je správně. Pokud jste INTERMEDIATE, domníváme se, že jsou pro vás určeny i úrovně o jednu větší a jednu menší. Ty úrovně jsou pouze orientační a nelze říct, že by pro každého byla pouze přesně jedna jediná úroveň.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.