Nelze nějak udělat, aby se všechna témata označila za přečtené? Těch
50 stránek v Help foru se mi číst nechce
Děkuji.
Nelze nějak udělat, aby se všechna témata označila za přečtené? Těch
50 stránek v Help foru se mi číst nechce
Děkuji.
Ano, pracujeme na tom, máme v plánu to udělat tak, že když budete mít přečtené poslední téma, bude se automaticky předpokládat, že víte i o všech předešlých. Takže vám bude stačit si přečíst nejnovější téma a už vám to bude ukazovat, že na této sekci fóra není nic nového.
Ok, děkuji (typuji, že půjde o již zmiňované nové funkce po
prázkách). Ještě jednou dík
No, jenže to má háček, u helpforum by to mělo být trochu jiné, protože ty otázky a odpovědi jsou trochu z jiného soudku, sem se člověk často vrací a hledá, kdeže ten problém, tu otázku už četl. A nevím, jestli je to nové, protože mě to označuje přečtené články už teď a není třeba inovace. A jestli by to mělo smazat to, co bylo, to by bylo škoda.
Nerozumím otázce od Seqwence . jak to, že to témata neoznačuje, já přesně vm, co jsem četla a co ne?
No buď je to obarvené do modra (ta ikonka) a znamená to, že jste to
nečetla nebo že je v něm nový příspěvek, nebo je to bílé a to
znamená, že jste to již četla a není v tom tématu žádný nový
příspěvek.
Jinak by to tedy mohlo být tak, že uživatel si bude moci v profilu vybrat,
zda chce značit jako přečtené či ne.
Jo, už chápu, tím bychom si označili zároveň zajímavé a to, co už nepořebujeme. Jo. Odpadlo by hledání v tom množství informací ve fóru, je pravda, že jsem spoustu času strávila hledáním, kdeže jsem to četla.Už chápu, že to myslíte něco jako přidat do oblíbených ve svém profilu. To by bylo OK.
Takže až na Help forum jsem si již všechna fora proklikal
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.