Prosím přeložte

Ahoj, já anglicky moc neumím. Můžete mi prosím toto přeložit?
Vy jste můj nejoblíbenější herec. Ve filmu..........moc krásně zpíváte. Tento film a vaši písničku........... si pouštím pořát dokola. Prosím podepišete mi tuhle fotku. Přeju hodně štěstí a úspěchu v natáčení.

Jo a ještě by mě zajímalo, jak by se řeklo, že se omlouvám, že neumím moc dobře anglicky.

předem děkuju za překlad

You're my most favourite actor. In movie … you're singing really great. This movie and your song … is so good that I'm listening to it time and again. Please sign me this photograph. I wish you a lot of achievements and successes in shooting.

I'm sorry for my little English.

Hezky přeloženo.
Nahlédl jsem do několika slovníků, zda by nebyla lepší věta ve znění Please sign this photograph for me., ale asi nebyla (možná by to znamenalo něco docela jiného :-) ).

Děkuji moooc. Ani nevíš jak jsi mi pomohl. Moc díky

You're my favorite actor. I love it when you sing in The (the movie), it's just so amazing. I keep playing the movie and the song over and over and I just cant get enough. I would really appreciate if you…or would you mind…etc…wish you all the best.. šlo by to?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.