michael jackson

myslim, ze tento dnes uz nezijuci kral popu by si zasluzil nejaky kviz, alebo cloze, proste aspon jeden clanok.

Mohli by ste prosim niekto nejaky clanok na neho napisat?
Vdaka :-)

Pro mě spíš ožil, protože jsem o něm asi deset let neslyšel ani slovo a najednou jsou toho „plné noviny“ a každý ho strašně zbožňuje. :-) Škoda, že takovou podporu neměl i těch uplynulých 10 – 15 let co se nikde se nehrál, v hitparádách neudržel a nikdo ho nevyhledával. :-)

Ale nikomu neberu, že to byla legenda popu a dobrý zpěvák, či tanečník. Nic proti němu samotnému nemám a proti článku, nebo testu také samozřejmě ne.

Mimochodem se začaly už prodávat internetové domény, které mají s ním nějakou spojitost za desítky i stovky tisíc dolarů. Docela hustý, už jenom čekám, až se začnou prodávat nějaké posmrtné výběry a namastí si kapsy i firmy. :-)

Jinak se omlouvám za OT, ale nedalo mi to. :-)

Myslím, že M.J. jako psychopat a pedofil si nic moc nezaslouží.

To je dost přízemní pohled na věc. Pedofilie mu nebyla prokázána a těžko popřete, že šlo o jednoho z nejslavnějších popových interpretů všech dob.

Líbilo by se Vám, kdyby tak někdo mluvil o Vás, aniž by Vás třeba jen jedenkrát v životě zahlédl či s Vámi promluvil?

huh, ked uz sa to ubera tak velmi OT, tak vyjadrim svoj nazor na neho aj ja :-).
Osobne som nebol jeho velkym fanusikom, ale rad som si vypocul niektore z jeho pesniciek.

Co sa tyka toho, ze bol psychopat a pedofil, tak to beriem – mal svoje uchylky(aj to niesom si isty, ci dokazane). No berte to tak, georgia, ze svetu urcite dal viac dobreho, ako zleho. Vid zopar znicenych zivotov malych chlapcov vs miliony dolarov na podporu chudobnych+jeho pesnicky(myslim texty). Jednoznacne omnoho viac zivotov zachranil, ako strpcil. Je to vsak velmi komplikovana osoba, comu sa vsak nedivim, ked sa pozriem na to, ze v akej divnj rodine vyrastal.
Pripomina mi to jednu myslienku(spa­rafrazoval som ju samozrejme) z jednej knihy, ktorej som uz zabudol meno:„Keby ste mali ziskat moc, pomocou ktorej by ste vedeli vyliecit hocikoho na svete, ALE aby ste tuto moc ziskali, museli by ste zabit jedno nevinne male dieta. Urobili by ste to?“.
Jednoducho sa podla mna neda povedat uplne jednoznacne, ze si „nic moc nezaslouzi“ – urobil predsa aj kladne veci, a urobil ich dost.

:oops: Ano, máte pravdu oba. Tohle je Můj přízemní pohled na něho. Prostě některým lidem nedovedu odpustiti jejich špatné jednání . A to přitom hlásám, žs v každém je něco dobrého, i když
se zdá na pohled nesympatický. Prostě jsem včera automaticky ze sebe vyhrkla svůj názor bez přemýšlení.
To Tomasnovella: Váš příklad je opravdu k zamyšlení. Zajímavé.

to tomasnovella: Nemohl bych zabít jedno nevinné dítě! Prostě nemohu mít jistotu, že ta moc bude fungovat na celé lidstvo. A za druhé: třeba ta moc bude dostupná i bez zabití nevinného.

to tomasnovella: kdyby mi někdo zneužil dítě, tak bych se na jeho miliony na charitu víš co…

Tolik za sebe…

to Pride:
a jak mluvíme např. o Stalinovi a Hitlerovi (i když jsme ho osobně neviděli a nemluvili s ním)?

Zdá se, že jsem se příliš odchýlili od tématu Knihy přání a stížností proto toto téma zamykám.

V diskuzi na podobné téma doporučuji pokračovat v Ostatní.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.