The Legend of the Apache Gold

Fórum pro ty, kdo hrají hru Legend of the Apache Gold.

Tak jsem si to stahnul a vypada to zajimave, mohlo by to byt i prospesne pro studium engl. Tak trochu to cloveka vraci to ery legendarniho Frantiska Fuky :). Ale uvital bych nejake strucne info o syntaxi prikazu, nevim vubec jak se hybat, jak se daji prikazy kombinovat atd. Je to nekde k nalezeni?

Edit: az ted jsem si vsimnul toho rekl. baneru a precetl ten clanek. Tam je v podstate vysvetlene to na co jsem se ptal, takze pardon.

Stejné informace jsou i ve hře, když kliknete na ABOUT THE GAME. Je tam prakticky ten stejný dokument.

tak jsem se do toho s chutí pustil, no ale hned od začátku mám co dělat… snažím se vymýšlet různý věci co by mi tak pomohly, dokonce už jsem zkoušel nějakýho toho indiána i „podplatit“ :-D , no ale pořád nic…Ale nějak to půjde :-)

Já budu i napovídat, když bude potřeba. :-)

to neee, kazdej se s tim musi poprat sam… :-)

já jsem se nějak zadrhla hned na začátku. Kůň je najedený, ale nemůžu na něm nikam jet, nemůžete mě prosím někdo trošku poradit? Předem díky.

už je to ok, přišla jsem na to :-)

Počítačové hry nehraju, ale kvůli angličtině jsem tuhle zkusila (a taky proto že mám ráda HFE). Zřejmě se s tím ale sama nepoperu. Zasekla jsem se ve ‚small clearing‘ s duchem. Lépe řečeno mám problém od ‚foot of mountain‘. Zkusila jsem všechny dostupné směry, ale bezvýsledně, motám se stále na stejných místech. Aspoň malou nápovědičku prosím!

zena: No, na těch „stále stejných místech“ se dá občas něco udělat. Teď se snažte přijít na způsob, jak odjet z apačské osady.

ahoj, zasekla jsem se v té indianské chýši(v tepee).. poradte mi prosim nekdo, nevim, co mam delat.. uz mi dochazi fantazie.. :oops:

stejny problem jako Lucii, ale nevyreseno. jak muzu popohnat toho kone aby sel? :? hned na zacatku

sice sem žádnou radu nechtěl ale asi mi nic jinýho nezbývá. Jsem zaseklej v kánoji a nemůžu se z ní dostat, nedá se jet žádným směrem, nedá se vyskočit…Není to nějaká past?? :-D

czechmonster: prozkoumejte tu tašku, to by vám mohlo napovědět, co s ní udělat. Potom prozkoumejte otěže, opět vás to navede, co se s otěžemi dělá.

EmmettC: O čem si zpívá ten indián? Bojí se jen jediné věci…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.