The Legend of the Apache Gold

Já mám 26% a dnes už to balím. Jelikož chodím do práce tak se k tomu opět dostanu až zítra večer a už teď vidím, že se celý den nebudu moci dočkat večera :-)

Měl jsem asi udělat i verzi pro mobil… :-)

No, to je docela dobrý nápad :-)

Super, na hru jsem se těšil, a tak sem ji hned stáhl, bohužel první sek je hned při jedna-dvaceti procentech:-( stojím u totemu, a potřebuju dosáhnout na tu věc nahoře…už asi vím jak (nechci to tu popsat, abych nenapovídal :-D ) ale furt nemůžu nějak přijít na ten pravý příkaz…
A už jsem vyzkoušel téměř všechny, které znám i neznám

no, myslím, že jste na špatné stopě. Na totem při 21 procentech asi nedosáhnete.

no jo, totem, ten mě taky štve :-D

20%. kompletne jsem se sekla. rocky mountain, small clearing, rocky pool… nikde nic, co by me posunulo… snad zitra…

Nejdřív ze všeho je potřeba se odsunout z Apačské osady, tam zase procentíčka začnou přibývat.

Jak ho mám přimět aby se pohnul, když mi v poušti povídá, že ho písek pálí? :-)

mám 39% ale pořád nevím jak získat tu věc z vršku totemu…mám i tu dlouhou větev, ale nevím si s tím rady:-(

Mikast: Nejdřív budete muset sehnat něco na nohy.

Lucii: tu věc z totemu asi seženete později. Větev je k něčemu jinému.

stejně je zajímavý, že borec jede někam na rozpálenou poušť hledat dávný poklad a nevezme si ani boty :-D asi spěchal… 8-)

44% takže za „chvíli“ v polovině :-D akorát mě štve ten eagle, pořád mě okrádá… a jinak flick reins asi dosmrti nezapomenu :-)

nojo, greenhorn na západě…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.