Soutěž o seriál WEEDS na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál WEEDS na DVD

Tento seriál je skvělý. Bohužel už mám zhlédnuté všechny řady, takže soutěžit nebudu. Jinak seriál všem doporučuji.

Teď se teda cítím dost privilegovaně, když můžu soutěžit :) Toto si nenechám ujít, vypadá to na dobrý seriál.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Teď se teda cítím dost privilegovaně, když můžu soutěžit :) Toto si nenechám ujít, vypadá to na dobrý seriál.

Re:

je to MOC dobrý seriál.

Info

Prosim bude se kazda nova otazka objevovat taky v RSS kanale?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Luka$ vložený před 16 lety

Info

Prosim bude se kazda nova otazka objevovat taky v RSS kanale?

Re: Info

Ne, bude vždy jen na této stránce.

aj ked som videla uz styri serie (na piatu si robim zalusk 8-) ) neda mi to nezucastnit sa sutaze :-D :-D :-D , velmi sa tesim, len tak dalej s podobne orientovanymi sutazami :-D

Marek měl vždycky zajímavé upoutávky na seriály, ale tahle se mi obzvlášť líbí :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Re:

Tohle je opravdu neskutečný seriál, přimo pro nás teenagery :)

first of all suhlasim s honykom :) … a ten serial vobec nepoznam takze si on rada sasutazim … no dufam ze nezacnem zavislacit na dalsom seriali :) …

O seriálu jsem až do dneška neměla ani potuchy, ale po takové upoutávce, shlédnutí pár záběrů … myslím, že se do to soutěže pustím :)

:-)

Jéé … před necelou hodinou jsem dal stahovat DVDRip prvních dvou sérií, že si to po cca dvou letech zopakuji … ano, stydím se, ale u nás se tento seriál bohužel nedá sehnat jinak. Jedině přes nějaký zahraniční webshop a do toho se mi nechce tolik investovat :) Jinak jsem viděl první 4 série a seriál je opravdu skvělý ;)

dotaz

asi jsem natvrdlá, ale není mi jasné, jestli se odpovědi posílají najednou, až nakonec, a kdy je konečná uzávěrka soutěže. určitě to je v úvodním článku k soutěži, ale můžete mi to vyjasnit? díky!!!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Těthalka vložený před 16 lety

dotaz

asi jsem natvrdlá, ale není mi jasné, jestli se odpovědi posílají najednou, až nakonec, a kdy je konečná uzávěrka soutěže. určitě to je v úvodním článku k soutěži, ale můžete mi to vyjasnit? díky!!!!

Re: dotaz

Otázky se posílají najednou, poslední den s poslední soutěžní otázkou bude přesně napsáno, jakým způsobem odpovědi posílat. Prostě sem každý den nakoukněte, zapište si otázku, jak máte čas, tak si najděte odpověď. Po poslední otázce tj.15. bude i termín, do kdy odpovědi posílat, zhruba 1 – 2 dny. No a pak už je vyhlášení vítěze.
Těším se, že se také opět zúčastním.

Moc ráda bych se zúčastnila,ale seriál vůbec neznám.. Zkusím všechno nějak vyhledat na internetu.. ale třeba u Dawsonova světa se mi to moc nedařilo :))

Odkaz na příspěvek Příspěvek od muffinka vložený před 16 lety

Moc ráda bych se zúčastnila,ale seriál vůbec neznám.. Zkusím všechno nějak vyhledat na internetu.. ale třeba u Dawsonova světa se mi to moc nedařilo :))

Re:

Wikipedie, tv.com nebo imdb.com – tam najdete skoro všechno, na co se u seriálů můžeme ptát.

Tady budou některé otázky ale souviset s tématy, o kterých seriál je, takže i obecné věci.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.