Křišťálová lupa 2009

Komentáře k článku: Křišťálová lupa 2009

Už jsem Vás dávno nominoval, i do osobnosti roku :-)

Kolem Křišťálové Lupy bylo myslím něco v diskusním fóru, takže jsem myslím už nominoval :) Přál bych HFE to první místo :)

Já jsem se poslední dobou moc na diskuzním fóru nezdržoval, takže jsem to tam neviděl. Každopádně jsem nominoval alespoň teď (almost at eleventh hour :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od honyk vložený před 16 lety

Já jsem se poslední dobou moc na diskuzním fóru nezdržoval, takže jsem to tam neviděl. Každopádně jsem nominoval alespoň teď (almost at eleventh hour :-)

Re:

To už jsou možná taky 2 měsíce zpět.

Taky jsem az tedka nominovala, nevedela jsem o podobne soutezi, tak diky za upozorneni;)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Re:

To už jsou možná taky 2 měsíce zpět.

Re: Re:

Aha, tak to jsem spíš přehlédl. Já tu nebyl jen asi 5 týdnů.

Nominováno pod projektem roku. Držím palce a věřím, že to dobře dopadne :-)

Projekt roku

… tam jsem to dal. Jeste pripomenout, abychom se zucastnili finalniho hlasovani v pripade postupu.

poslední šance

…na nominaci, takže jsem se připojila. Držím palce, zasloužíte si to!!

projekt roku

taky jsem přidala svůj hlas a držím pěsti!

Taky jsem přidala svůj hlas, protože si to za svou práci pro nás zasloužíte. Ještě, že jste se o tom tady zmínili, abych mohla tímto vám za všechno poděkovat.Taky se přimlouvám za to, abyste nám připomněli finální hlasování.

good luck

Ani já jsem nesměla chybět a přeji nejvyšší hodnocení. V obou kategoriích.

Pozdě :-(

Tak já to nestih… :-(
Až dnes jsem si přečetl tento článek. Tak snad příští rok…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.