Soutěž o seriál WEEDS na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál WEEDS na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od chrestysek vložený před 16 lety

Re: Re: OC

No, koukám na Amazonu (amazon.co.uk) na The OC: The Complete Season 1 a nema to tam uvedene anglicke titulky. Neobjednával si to tam někdo prosím i bez toho uvedení, je to risk?
Dík

Re: Re: Re: OC

OC titulky má, teda já mám první dvě sezóny z amerického Amazonu, třetí a čtvrtou z britského, a titulky jsou u všech čtyř.

První sezónu z britského jsme navíc měli v soutěži před rokem, titulky tam byly.

test

Je to jedno, jestli si test udělám přihlášená nebo nepřihlášená? Díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od janaV vložený před 16 lety

test

Je to jedno, jestli si test udělám přihlášená nebo nepřihlášená? Díky

Re: test

Asi jsem to měl napsat – měla byste být přihlášená. Abych věděl, že jste test skutečně dělala.

Já jsem asi slepá nebo jsem nepochopila správně dnešní otázku…já ten test, na který máme odpovídat ale nevidím:-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucii vložený před 16 lety

Já jsem asi slepá nebo jsem nepochopila správně dnešní otázku…já ten test, na který máme odpovídat ale nevidím:-(

Re:

použijte vyhledávání

5.otázka

No to je dneska pěkná otázečka, tak některé testy si dělám, ale zrovna tenhle jsem jaksi přešla. Dobře mi tak, budu dohánět. :-D A polovina otázek je za námi.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

5.otázka

No to je dneska pěkná otázečka, tak některé testy si dělám, ale zrovna tenhle jsem jaksi přešla. Dobře mi tak, budu dohánět. :-D A polovina otázek je za námi.

Re: 5.otázka

No to jsem dopadla teda, půl napůl :( :D

půl napůl

no nepovídejte…já taky 5 na 5 :-D

Re: pátá otázka

Na výhru stačí odpovědět správně na 9 otázek z 10, takže ještě není nic ztraceno.

Re: pátá otázka

opatrne

„Není dovoleno zveřejňovat, poptávat či vyměňovat soutěžní otázky v diskusi pod článkem, v diskusním fóru či kdekoliv jinde na tomto webu. Nerespektování tohoto pravidla povede k vyloučení ze soutěže.“

ˇA propo

v souvislosti s dotazem výše mne napadlo, bude i zde bonusová otázka? Pro ty, kdo zmeškali, nestihli, nevědí, tj. 11. otázka ?

ˇA propo

v souvislosti s dotazem výše mne napadlo, bude i zde bonusová otázka? Pro ty, kdo zmeškali, nestihli, nevědí, tj. 11. otázka ?

Re: ˇA propo

Jé, čárka mi přeskočila na háček, mrška. :D

ˇA propo

Proto, že stačí 9/10, bonusová nebude. Když jedna otázka uteče a nebo na nějakou odpovíte špatně, pořád ještě můžete vyhrát.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Proto, že stačí 9/10, bonusová nebude. Když jedna otázka uteče a nebo na nějakou odpovíte špatně, pořád ještě můžete vyhrát.

Re: Re: ˇA propo

Dobře, já to jenom zkoušela:D

Líla

Devátá otázka je velice diskutabilní.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.