Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Komentáře k článku: Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Jé to je dobrá soutěž :) Doufám, že zase nezapomenu soutěžit jako u seriálu Weeds :)

Tak to je super :-) já si zrovna koupila Grammar for PET a Vocabulary for PET a testy jsem si nechala na příště..tak už jen mít kliku a vyhrát :-)

Jé, to je pěkná soutěž a lákavé ceny. Doufám, že otázky nebudou nad mé síly a budu mít štěstí a vyhraju :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Jé to je dobrá soutěž :) Doufám, že zase nezapomenu soutěžit jako u seriálu Weeds :)

Re:

Mně v tomto pomohl mobil. Dal jsem si připomínku na každý den a bylo… :-)

To vypadá dobře :) Taky jsem zvědavá na otázky :)

Otázky

Myslím, že otázky nebudou vůbec těžké. Jde vyloženě o to, aby se studenti seznámili se zkouškami Cambridge ESOL. Pokud o zkouškách něco víte, bude to pro vás hračka :-)

Už se těším

Jéé!!skvělá soutěž!už se těším,chtěla bych zkusit PET takže by se to hodilo! :-)

supééer

:-) Už se moc teším!! Jen doufám, že budu mít na otázky čas. Nechtěla bych si nechat ceny ujít, jelikož chci za tři roky skládat zkoušky FCE. 8-)

juu :)

To je super, tuhle v FCE vydání sice už mam, tak zkusim na CAE, aspon to budu mít dopředu :D

paráda

super nápad, určitě si také ráda zasoutěžím :-D

Bezva. Zkoušky FCE už mam, tak se časem chystám na CAE a učebnice se bude hodit. Skvělý nápad na cenu!

Vista

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu soutěžit já v kategorii CAE a zároveň moje sestra o PET?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kačka11 vložený před 16 lety

Vista

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu soutěžit já v kategorii CAE a zároveň moje sestra o PET?

Re: Vista

Myslím, že ano.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 16 lety

Re: Vista

Myslím, že ano.

Re: Re: Vista

Děkujeme!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.