ostranit duplicitne havne menu

Toto „duplicitní menu“ vzniklo jako rychlý přehled pro nové uživatele, chtěli jsme tím vyjádřit, co všechno HFE nabízí – navíc stručný popis s obrázky mají motivovat k návštěvě dané sekce, říci, co se v ní nachází apod. Doufám, že tuto funkci „duplicitní menu“ plní stále dobře.

Nemám to podloženo žádnou statistkou, ale uživatele „duplicitního menu“ si představuju jako nového uživatele HFE, který se díky němu může rychle dostat k informaci, kterou hledá – pro něj může být užitečné. Stálý uživatel asi má své cestičky, jakými HFE využívá – návštěva konkrétní sekce, rss, mapa webu…

Sám HFE navštěvuji často a když jsem na notebooku, tak mám „duplicitní menu“ zobrazeno téměř přes dvě obrazovky, ale přesto mi nevadí pokaždé rolovat, pokaždé okem projedu ten seznam a třeba dostanu chuť si přečíst i něco staršího.

Ale jak již zmínila Georgia – „Tisíc lidí, tisíc názorů“.

Pro naše stálé uživatele můžeme zkusit vymyslet nějaké zjednodušení. Jako první krok jsem vložil celý blok do DIVu s ID ‚dmenu‘.

Petr Hudík:
moc děkuji, nyní jsem zcela spokojený.

Kdo si to neumí představit, tak to vypadá takto:
http://img441.imageshack.us/…hotz011.jpg/

Dělá se to tak, že ve složce profilu Firefoxu (tusím document setings, data aplikací, mozila, firefox) naleznete složku chrome a v ní je soubor userContent.css. Ten otevřete v textovém editoru, vložíte tam toto:

#dmenu{
display: none;
}

a restartujete prohlížeč.

pilda: wow, ty si bol ale rychly :) Rychlo upravujem aj svoj script :-)

este rozmyslam, ci mi nejak potom neujde nejaka sutaz, kedze sa nezobrazuju bannery, ale asi to prezijem :)

Petr: vdaka pekne. Este by som ta poprosil, ci by si nemohol do toho boxu, jak je:
* Nastavení
* Zobrazit profil
* Odhlášení

pridat hned pred „nastaveni“ jeden prazdny div a dat mu nejake IDcko. Chcel by som si tam pridat nejake quick-linky. Viem to urobit aj oklukou, ale predsalen, ked uz si tu :-)

Vdaka

tomasnovella: je to tam

vdaka velmi pekne :-)
apropo, este trosku bacha, lebo si to dal dovnutra UL tagu a v tom mozu byt len LI tagy tusim, tak v zaujme validity to daj pred UL :-)

a sucasne gratulujem k 30000×ctemu zobrazeniu Tvojho profilu, ako som si vsimol, ked som si ho dal zobrazit ;)

to se vám teda povedlo. Teď mi hlavní stránka hází FATAL ERROR. Takovýhle vylepšení si s odpouštěním strčte… :-)

Marek Vít:
kvůli tomu mému zápisu? To by v žádném případě neměla. Ten konfigurační soubor funguje už léta tak jak má a ten způsob je dost běžný, jednoduchý a neškodný. Za to bych dal i ruku do ohně. :-)

Chyba musí být jinde.

CSS změna nemůže házet FATAL ERROR.. chyba bude jinde :-) 8-)

Tu chybu nejspíš způsobila úrava souboru .htaccess. Více v http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?….

petr hudík: ahoj,nechcem otvarat novy thread, preto tu uz zacnem trosku nacatu temu: robim si do toho mojho pluginu taku finticku, ze ked pojdem na nejaky clanok, tak mi zobrazi v tom DIV-e quick-linky uroven daneho clanku. Robim to tak, ze si vyparsujem nadpis clanku, potom cez ajax request ho dam vyhladavat a tam uz planujem z vysledkov hladania ho dalej parsovat. Problemom je, ze vo vysledkoch hladania ked si ich nahodim, tak nedostavam ciste validne xmlko, ale len nejaky html transitional a tym padom sa mi s tym omnoho narocnejsie robi. Preto by som ta chcel poprosit, aby si bud:
1) spravil nejaky novy php skript, kde ked jeho parametrom dam nazov clanku ALEBO url (je na tebe, co tam supnes, hlavne nieco tam prosim ta daj – ja sa prisposobim), tak mi to vypluje uroven(LEN uroven, ziaden text navyse

ALEBO

2) aspon pridal do searchu nejaky parameter, ktory ked zadam, tam mi aspon zobrazi vsetky clanky na jednej strane a nebudem tam mat listing(ktory tiez len musim cely prechadzat, dokial najdem match)

ALEBO (pre mna a asi aj pre Teba najvyhodnejsie)

3) pridal to priamo do stranky – kludne aj v nejakom nezobrazenom texte podla moznosti aspon s nazvom triedy, alebo IDckom

ALEBO

4) aspon do supnut do pritable verzie – tam aspon to uz nemusim hladat a tam sa mi to lahucko bude parsovat

ALEBO

5) si to aspon pridal niekde do todo listu s vierou, ze si na to snad raz spomenies :)

a ano, viem, ze sa ti to mozno velmi nechce robit, ale prosim ta premoz sa :-) Viem, ze tuto vec si uz prialo viac ludi a preto si to chcem supnut do mojho pluginu, ze snad sa viacerym zide, no bez tvojej pomoci to budem kodit 4 hodiny, s tvojou to mam za 15 minut.

Vdaka :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.