Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Komentáře k článku: Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Dobrý den, moc nerozumím pravidlům této soutěže. Píšete, že zde nalezneme každý den vždy tři otázky. Mně se zobrazuje pouze jedna aniž bych si zvolila úroveň zkoušky.Díky za radu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od maca1 vložený před 16 lety

Dobrý den, moc nerozumím pravidlům této soutěže. Píšete, že zde nalezneme každý den vždy tři otázky. Mně se zobrazuje pouze jedna aniž bych si zvolila úroveň zkoušky.Díky za radu.

Re:

Je to trochu moje chyba. Původně jsem chtěl mít každé den tři různé otázky, ale nakonec jsem se rozhodl otázky sjednotit s tím, že budou různé odpovědi.
Již jsem to poupravil i v pravidlech soutěže.

Re: Re:

Budu muset. Chtěla jsem soutěžit a včera jsem na to zapomněla :( :D

neporozumění

no, já nevím, ale já jsem pochopila tuto soutěž asi tak, jak to Roman myslel. Vyberu si úroveň a pak si sleduji otázku a držím se té úrovně, kterou jsem si vybrala. Je na tom něco nejasného? Já jsem se nadšeně rozhodla pro PET. :-D Takže jsem zvědavá, co se dozvím a jestlipak bych byla schopna tuto zkoušku absolvovat (zhruba za rok)? Klidně bych do toho šla… I když, no uvidím, na tuhle učebnici jsem si přečetla recenzi, teď je tu soutěž, je tu spousta testů, oj,oj.
Dala jsem si vysokou příčku. Ale zkusím a nevzdávám.Takže totéž přeji i Vám.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li odpovědi maji být česky nebo anglicky. ;-) díky moc

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Barunka159 vložený před 16 lety

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li odpovědi maji být česky nebo anglicky. ;-) díky moc

Re:

Otázky jsou česky, odpovědi mohou být také česky :-)

prosbička

Nevím jestli to není proti pravidlů, ale chtěla bych moc poprosit kohokoliv, jestli by mi nenapsal jaká byla otázka včera. Když jsem dorazila domů, byla jsem tak unavená, že jsem si PC ani nezapla a na otázku zapomněla.
díky moc V.

Re: prosbička

To je bohužel proti pravidlům… ale ze 7 odpovědí vám stačí k postupu 6 správně

jasně 8-) tak já se budu snažit mít těch zbylých 6 správně.

a Slováci?

Dobrý deň, možno mi unikla nejaká informácia, ale v minulých súťažiach súťažili aj Slováci. Platí to aj pre túto sútaž? Možeme sa zapojiť tiež? Ak áno môžeme si otázky prispôsobiť na „naše prostredie“? Alebo konkrétne odpovedať na otázky?
Som zvedavá na odpoveď… :-) dúfam, že ma nesklamete, lebo ja už poctivo študujem odpovede :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Zuzka vložený před 16 lety

a Slováci?

Dobrý deň, možno mi unikla nejaká informácia, ale v minulých súťažiach súťažili aj Slováci. Platí to aj pre túto sútaž? Možeme sa zapojiť tiež? Ak áno môžeme si otázky prispôsobiť na „naše prostredie“? Alebo konkrétne odpovedať na otázky?
Som zvedavá na odpoveď… :-) dúfam, že ma nesklamete, lebo ja už poctivo študujem odpovede :-(

Re: a Slováci?

Soutěžit určitě můžete, jen u druhé otázky bych chtěl odpověď pro Českou republiku. Jinak by měly být odpovědi stejné po CZ i SK:-)

luck?

Tak konecne jsem odeslala odpovedi..tohle byla moje prvni soutez (ever) tak doufam ze se na me ta stestena usmeje..jinak dekuji…(mimoto se omlouvam, ze pisi bez hacku, ale nemam ceskou klavesnici…diky)a vsem ostatnim soutezicim preji taky nejake to stesti… 8-)

Dobrý den, má se k odpovědím psát i datum nebo je stačí očíslovat podle toho, jak šly za sebou?

Zdravím, vím, že tady už tenhle dotaz byl, ale pro jistotu se zeptám znova ( nerada bych byla diskvalifikována :) ). Je v pořádku, když já budu soutěžit o CAE a moje ségra o FCE? Děkuji za odpověď :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Dobrý den, má se k odpovědím psát i datum nebo je stačí očíslovat podle toho, jak šly za sebou?

Re:

Stačí číslo.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.