Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Komentáře k článku: Soutěž o cvičebnice PET / FCE / CAE

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Radik vložený před 16 lety

Zdravím, vím, že tady už tenhle dotaz byl, ale pro jistotu se zeptám znova ( nerada bych byla diskvalifikována :) ). Je v pořádku, když já budu soutěžit o CAE a moje ségra o FCE? Děkuji za odpověď :)

Re:

Pokud máte každá svůj profil na HFE, proč ne? :-)

Tak hotovo a zítra se uvidí :-)

Taky odesláno :) ale najít odpovědi mi dalo tedy zabrat … nejvíce mě překvapilo, jak se různí informace ohledně zkoušek na stránkách jednotlivých jazykových škol .. třeba co se týče ceny (a dokonce jsem našla i různé známkování a i jejich slovní označení … :( ) Tak doufám, že jsem nakonec našla ty správné odpovědi :) Hodně štěstí :)

Moja druhá súťaž s HFE. V prvej „Tudorovci“ som neuspel pre moju nepozornosť a do žrebovania o cenu som postúpiť nemohol. Ste SUPER. Aj keď nič nevyhrám, tak výhra je aj to, že som sa o skúške /v mojom prípade PET/ veľa dozvedel.
… prajem všetkým veľa šťastia na správne odpovede a aj čo sa týka cien

Dobrý den, mám ještě pochybnosti u čtvrté otázky – našla jsem různé odpovědi. Je to možné?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Dobrý den, mám ještě pochybnosti u čtvrté otázky – našla jsem různé odpovědi. Je to možné?

Re:

Určitě ne. U některých zkoušek možná mohlo dojít ke změně a někde možná uvádí ještě starší verze, ale to už napovídám moc… :-)

Aha, děkuji, právě jsem na to narazila. Asi jsem odpověď ověřovala na mnoha dalších zdrojích a tím jsem se do toho ještě víc zamotala :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Klára vložený před 16 lety

Aha, děkuji, právě jsem na to narazila. Asi jsem odpověď ověřovala na mnoha dalších zdrojích a tím jsem se do toho ještě víc zamotala :-)

Re:

Je třeba vědět, kde spolehlivě hledat :-)
Tak šup šup … máte už jen 3 hodiny na odeslání… :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Roman Svozílek vložený před 16 lety

Re:

Je třeba vědět, kde spolehlivě hledat :-)
Tak šup šup … máte už jen 3 hodiny na odeslání… :-)

Re: Re:

Tak, už to mám odesláno. Teď můžeme všichni jen s napětím čekat do dalšího dne:)

Ach jo já jsem nevyhrála :-(

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.