soukromá zpráva

Dostala jsem soukromou zprávu od swity86 –

Hi Dear,
My name is Juliet ,I read your profile,am interested in you,send a mail to my email , I tell you more about me;My email (julietlove65@yahoo.com).I am waiting for your mail (The distance or colour does not matter but love matters alot in life) Reply me (julietlove65@yahoo.com)

Nehodlám posílat žádný mail, pokud si chceš psát, je tu možnost soukromých zpráv na HFE, nebo výměna zkušeností na fóru.

Že by pokus o spamování?

To bude určitě spam, doporučuji neodepisovat.

Jj, pokud vím, tak to už tu párkrát bylo. Odepisovat mne ani nenapadlo, jen jsem to sem dala jako takové upozornění, aby neodepisoval nikdo, pokud takovou zprávu dostane.

nojo, tu a tam se to stane… tak jednou za dva až tři měsíce… což jde, ne?

Nj, Juliet z yahoo.com je můj miláček. :-D Vážně by už alespoň ty jména mohli obměnit. :-)

Já jsem na to už docela zvyklej, když mi na email chodí zhruba 20 spamů denně.

Ty čteš spamy? Šílenče :-D :P

Já ne, ale nevím, proč mi pořád chodí spamy typu, že jsem vyhrál stovky milionů :) Nebudu přece spam odebírat jak nějakej newsletter :D Navíc mi chodí i spamy, které jsou údajně odeslané z mé emailový adresy.

já už jsem normálně „zillionaire“ 8-) australskou loterii vyhrávám skoro každý měsíc, sem tam má moje emailová adresa štěstí v jakémsi prestižním losování-->další miliony, už ani nevím, co s tím vším mám dělat :-D

Můžeme společně založit nějakou banku for rich people :)

a nebo můžeme společným úsilím zažehnat ekonomickou krizi nějakou, pro nás nepatrnou, finanční injekcí :-D

Před nějakou dobou jsem viděl na netu obrázek, který mě v každodenní záplavě spamu fakt pobavil, chlámal jsem se celý den, když jsem si na to vzpomněl

http://www.relatividad.es/…l-happen.png

Těm útlocitlejším se omlouvám za jazyk v obrázku a těm naivním se omlouvám za zničené ideály o vášnivé lásce, rychlém zbohatnutí, věčném štěstí, světovém míru, záchraně velryb, a oživení Elvise.

P.S. Můžu potvrdit, že tohle funguje :-D

inac stoji za pozornost, ze uz spamreklama na viagru uz sa pomaly stava raritou- osobne, ako pozeram,mi nedosla asi pol roka… Miesto toho dostavam uz len trapne ‚lose weight‘ reklamy a nejake hoaxy :D Co sa to stalo? :-)

Asi to, na co odkazuje Ezekiel. :-)

Tak to ja si na nedostatek nabidek na viagru nemuzu stezovat, holt asi ma nekdo dobry info o mem sexualnim zivote :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.