Na Prison Break se moc těším. Asi na něj začnu koukat úplně od
začátku ![]()
Komentáře k článku: Soutěž o seriál PRISON BREAK na DVD
Na Prison Break se moc těším. Asi na něj začnu koukat úplně od
začátku ![]()
tak to musim mat…
hlavne ma laka ta kniha…konecne bych mal moznost citat niaku
zmysluplnu knihu v anglictine…no som zvedavy…btw tiez sa chystam pozerat
prison break od znova tak by to akurat bodlo… ![]()
námět
můžete mi někdo přiblížit žánr? Dík… ![]()
námět
můžete mi někdo přiblížit žánr? Dík…
Re: námět
Thriller / Drama / Akční / Krimi
Vánoce
Celou kolkeci, všechny 4 série, jsem si dopřál jakožto vánoční dárek, a nemůžu si seriál vynchválit. Geniální plán, geniálně natočené a přes internet zakoupeno za naprosto bezkonkurenční cenu
Vánoce
Celou kolkeci, všechny 4 série, jsem si dopřál jakožto vánoční dárek, a nemůžu si seriál vynchválit. Geniální plán, geniálně natočené a přes internet zakoupeno za naprosto bezkonkurenční cenu
Re: Vánoce
Tak tady máte možnost vyhrát ještě k tomu knihu s bonusovým DVD (to jsem zapomněl uvét v článku výče, že ta kniha je s DVD)
Doplnil bych, že je to místy i komedie. U málo thrillerů jsem se nasmál tak jako u prison breaku. T-Back Rullezzzz!
námět
můžete mi někdo přiblížit žánr? Dík…
a hlavně hrozně napínavé, alespoň první série. druhá už není tak vydařená
hnědka
a hlavně hrozně napínavé, alespoň první série. druhá už není tak vydařená
Re: Re: námět
Mně se líbila nejvíc zrovna ta druhá. I třetí mi přišla dobrá. Ta poslední ale už se mi moc nelíbila, byla příliš překombinovaná.
Na Prison Break se moc těším. Asi na něj začnu koukat úplně od začátku
Re:
No, tak to já to dokoukala teď v neděli. Všechny série. Byl to mazec. Doporučuji všem. Nic takového už jsem dlouho neviděla. Fakt super seriál. To se povedlo. Baileyy
Tak to je luxusní seriál … určitě se už těšim … všem ho
doporučuji … ![]()
seriál
já fakt žasnu, vůbec nechápu, kde berete tolik volna na koukání na
tolik různých seriálů… Pokaždé, když se tu nějaký objeví, všichni
víte, o co jde, až na mně ovšem… ![]()
seriál
já fakt žasnu, vůbec nechápu, kde berete tolik volna na koukání na tolik různých seriálů… Pokaždé, když se tu nějaký objeví, všichni víte, o co jde, až na mně ovšem…
Re: seriál
a na mě ;)
seriál
já fakt žasnu, vůbec nechápu, kde berete tolik volna na koukání na tolik různých seriálů… Pokaždé, když se tu nějaký objeví, všichni víte, o co jde, až na mně ovšem…
Re: seriál
tak na tohle byla uzasna vysoka skola a koleje, to se dala zkouknout serie i za jeden den :o)) a ted se radeji podivam na nejaky vtipny nebo napinavy serial nez koukat na tv, kde stejne nic neni :o))
Otázky
A jak budou asi těžký otázky? Přepokládám, že to bude něco z angličtiny ale raději se zeptám.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.