Jazykové kurzy - London

Ahoj,
jsem na univerzitě v Londýně. Studuji computing, školu mám málokdy. Nemáme žádné úkoly a nemusíme psát žádné práce. Proto jsem přemýšlel, že bych si našel jazykový kurz.

Přemýšlele jsme konkrétně o tomto kurzu:
http://www.answerenglish.co.uk/…glish-pm.php

Zajimavý článek o kurzech je na http://www.anglie.cz/…ykove-skoly/

Co si myslíte o kurzech „general english“? Máte někdo s něčím podobným zkušenosti? Co byste mi případně doporučili? Díky moc.

Ještě doplním, že jsem přemýšlel od době 30 týdnů.

neporadim ti sice s jazykovymi kurzami, ale radim ti, supni to radsej do sekcie „ostatni“. Tam ti skor odpovedia.
V sekcii „help forum“ sa pisu problemy tykajuce sa anglictiny ako takej.

Ahojky, jsem v Londyne a chodim tu na kurzy.. loni jsem chodila do college, kde mas kazdy term zakonceny esol zkouskou.. ted jsem tady nasla jednoho soukromeho ucitele, ten ma na hodine jen 4–5 lidi a jsem tim naprosto nadsena a a ani neni tak drahy..je to vyhoda, ze v college nas je 20 a ke slovu se moc kazdy nedostane,ale tady je to strasne prijemny, pripravuje taky na zkousky.. kde v londyne presne jsi??

Ahoj,
taky premyslim o ESOL kurzu. Dalsi „vlna“ zacina az v Lednu, takze to zkusim nejak poladit. Jsem v East London. Jak jsi se dostala s soukromemu uciteli? Diky

Ahojky, loni jsem chodila na Harrow college, je to bohuzel north west london, tak je to do tebe celkem flak.Chodila jsem tam na ESOL, ale prislo mi to strasne neprinosny,tak jsem udelala zkousku a konec.V prosinci me ceka fce, chtela jsem se na to ucit sama,ale pak mi kamoska doporucila tohohle ucitele, je vybornej, plati se od hodiny.Je to na dve a pul hodkz 2× tydne, a jedna ta lesson stoji 12 liber,coz je krasny.Stopro se to vyplati,ted jsem od nej prijela,byly jsme tam jen dve a delali jsme pripravu na IELTS,Fce.Je to od tebe celkem kus, muzu ti klidne dat cislo,tak mi pisni zas na mail. Ale nevim jak jinak se da najit soukromy ictel aj.Hledat na netu,ptat se.Tenhle pan je od Alpha college,tak se mrkni na jejich stranky,zda se nespecializuji takhle ze jedou soukrome.

Pokud jsi na vejsce tak si prece musel delat IELTS aspon na 5.5 nebo 6 no a v tom pripade si myslim ze ti ESOL moc neda. Rika se, ze ESOL level 2 odpovida 6 bodum z IELTS coz by melo byt rovno CAE. A i na zaklade vlastni zkusenosti z IELTS ti to pokud jde o samotnou vyuku moc nedoporucuju. Ale zase na druhou stranu je to levny a potkas novy (nekdy i zajimavy :) lidi.

A ta uroven vyuky bude asi taky dost individualni. Ja jsem zacal v Derby a tam to bylo na urovni ale ted tady v Londyne se mi malem chce pouzit slovo katastrofa. Ale treba budes mit stesti. Btw, chces jit na Newham college?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.