Velká seriálová soutěž 2010

Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010

Odkaz na příspěvek Příspěvek od crippled vložený před 15 lety

crippled

já to neslyším, jak mám soutěžit, když těch pár taktů nás,bez hudebního sluchu,hned na začátku vyřadí. Měli ste napsat, že je to jen pro muzikanty!!! :shock:

Re: crippled

Hudební sluch taky postrádám, ale úkol jsem zvládl. Každý seriál si najdi na youtube, potom to už musíš udělat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lidka vložený před 15 lety

Re: bami

Právě jsem se chystala napsat, že díky mému hudebnímu hluchu mi to dalo pořádně zabrat :-)

Re: Re: bami

No jo jenže já jsem si do teď myslela, že ho mám (sluch) Ale jeden ten seriál bol akýsi prefíkaný. Nakonec jsem našla ten správný odkaz :-)

wau, tak ta druhá otázka mě zabavila na pěkně dlouho :-D
SUPER! :-)

Re: Re: crippled

Nenašepkávaj!!!

pochvala

musím vyslovit velkou pochvalu za výborné, i když občas náročné, otázky. Snad neodkliknu „koupit“ :-D

Tak první otázky jsou docela záludné a doufám, že alespoň odradí několik lenivých soutěžících. :-D Nic nám holt nedarujete zadarmo, ale aspoň se člověk něco přiučí. :-) Každopádně otázkám všechna čest, dá práci je vymyslet i vyhledat. :-)

Hezké

Úžasné seriály škoda že nemám tolik času se sem každý den podívat a soutěžit, tak snad zase někdy jindy :o

obal

Chci se zeptat, u posl. otázky musím při nákupu dbát na přesný obal, který se střídá v textu soutěžě nebo může být i jiný?
Díky

Not an easy stuff this competition, I tell you…

To abych si fakt našel každý den čas na řešení jedné otázky a né abych řešil víc otázek najednou, když bude víc času!

Inu, ceny jsou atraktivní nadprůměrně, náročnost otázek s nimi musí držet krok…

Dotaz

S ohledem na tuto část:
What if the show you look for is not available on Amazon? Amazon will tell you that you can get it from other sellers. Click on „these sellers“ and choose the cheapest one, provided it's a NEW product (not a used one).

Protože tam vypadnou nabídky pro „nové zboží“ i „použité“, nicméně logicky z vaší definice „cheapest one“ vyplývá, že na tom, jestli je to nové nebo použité nezáleží. Prostě vzít cenu toho nejlevnějšího.. Je to tak?
Díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Tellchar vložený před 15 lety

Dotaz

S ohledem na tuto část:
What if the show you look for is not available on Amazon? Amazon will tell you that you can get it from other sellers. Click on „these sellers“ and choose the cheapest one, provided it's a NEW product (not a used one).

Protože tam vypadnou nabídky pro „nové zboží“ i „použité“, nicméně logicky z vaší definice „cheapest one“ vyplývá, že na tom, jestli je to nové nebo použité nezáleží. Prostě vzít cenu toho nejlevnějšího.. Je to tak?
Díky

Re: Dotaz

Omlouvám se.. Asi jsem si ještě po ránu nevyčistil optiku..

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 15 lety

Not an easy stuff this competition, I tell you…

To abych si fakt našel každý den čas na řešení jedné otázky a né abych řešil víc otázek najednou, když bude víc času!

Inu, ceny jsou atraktivní nadprůměrně, náročnost otázek s nimi musí držet krok…

Re:

Navíc pozor, tuto nemůžete odkládat na později, protože odpověď je závislá na některých údajích, které platí pro dnešní den. Ceny a kurz koruny se může měnit každý den.

Jiná edice

Můžu se zeptat, zda je možné na americkém amazonu „nakoupit“ i jiné edice, než jaké jsou na britské stránce, pokud to jinak nejde?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od funny-filing vložený před 15 lety

Jiná edice

Můžu se zeptat, zda je možné na americkém amazonu „nakoupit“ i jiné edice, než jaké jsou na britské stránce, pokud to jinak nejde?

Re: Jiná edice

jistě, je to tam napsané, že ty krabice asi budou na americkém vypadat jinak. Mělo by to ale být obsahem co nejblíže. Např futuramu tam mají v moc pěkném balení a obsahuje všechny čtyři sezóny včetně těch čtyř filmů.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re: Jiná edice

jistě, je to tam napsané, že ty krabice asi budou na americkém vypadat jinak. Mělo by to ale být obsahem co nejblíže. Např futuramu tam mají v moc pěkném balení a obsahuje všechny čtyři sezóny včetně těch čtyř filmů.

Re: Re: Jiná edice

Můžu se zeptat. Tu Futuramu musím koupit jako komplet seriál + ty 4 filmy nebo jen ten seriál. Píšete tam o dvou balení.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.