Re: Re:
Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…
Re: Re: Re:
A to bylo přesně účelem této otázky… ne Vás trápit počty.
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2010
Taky jsem to radši vzala několikrát…úžasné je že nám tahle soutěž ukáže i místa na tomhle webu do kterých člověk většinou nezabrousí…
A to bylo přesně účelem této otázky… ne Vás trápit počty.
That's it!!! I am officially out of the competition :--) I don't have the guts for these questions any more. I have made my decision!
Re:
quitter Why
now? One day before the last question!
Já bych už dokázala všech osm seriálů vyjmenovat i třeba o půlnoci
jako když bičem mrská
Re:
quitter
Why now? One day before the last question!
Because I always only coppied the questions to do them later at once. (I only did those audio questions.) and now it would take me hours to answer everything and still there is this final coming up and if I take my serendipity into account + this last „killer question“ which totally killed me, I have to say good-bye.
Because I always only coppied the questions to do them later at once. (I only did those audio questions.) and now it would take me hours to answer everything and still there is this final coming up and if I take my serendipity into account + this last „killer question“ which totally killed me, I have to say good-bye.
copied*
Ramonis, don't give up!
It's not that difficult as it may seem to be! Really…
Ramonis, don't give up!
Re: Re: Re: Re:
No nevím, dneska jsem si dodělávala to úplně první otázku, zabralo mi to OPRAVDU HODNĚ času a to si vůbec nejsem jistá, že je to dobře… A ani si nejsem jistá, co je zrovna u téhle otázky horší – vypracovat jí nebo jí potom po každém zkontrolovat?
Já bych už dokázala všech osm seriálů vyjmenovat i třeba o půlnoci jako když bičem mrská
Re:
Co vyjmenovat, ale na začátku jsem u některých ani netušila o čem to je… Tenhle web nás opravdu vzdělává v každém směru!
Ramonis, don't give up!
Nééé, já nebudu kontrolovat všechny!! Kontrolovat správnost budu jen u vylosovaných. Když počítač vylosuje někoho, kdo nesplnil 12 správných (či přijatelných) odpovědí, losuje se dál. Jinak by se totiž z předvánoční seriálové soutěže mohl stát povánoční ležák…
Ramonis, don't give up!
Tak to jo, to by jinak bylo snad za trest…
Ramonis, don't give up!
To jo… trest za všechny moje hř… otázky.
Ramonis, don't give up!
Tak ta první byla HUSTÁ, to jo.
Ale ostatní se už celkem daly…
Ramonis, don't give up!
což o to, ono se dá ledacos, otázka je, jestli to je správně, že jo? :c)
Ono tam pár těch opravdových „špíčků“ bylo, ale je fakt, že by
bylo škoda to teď vzdát. Mě bohužel utekla první poslechovka – udělala
jsem totéž – myslela jsem si, že ji udělám později a pak jsem se k ní
zapomněla vrátit a druhý den byla samozřejmě pryč – okradla jsem se
zbytečně o jednu možnou chybu
Další bezvadná otázka!
Už se nemůžu dočkat té poslední…
můj tip:
a)
Seřaďte otázky 1–14 podle toho jak byly pro vás náročné.
b)
Kolik minut mají dohromady všechny díly všech sezón všech osmi seriálů
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.