Slovíčka v mp3;

Prosím o radu.
Existují někde ke stažení soubory slovíček k výuce angličtiny v mp3?

**U několikati knih k výuce angličtiny jsem dostal CD kde jsou řečeny třeba celé věty nejprve v AJ, chvíli ticho (zde máte přeložit) a nakonec překlad v ČJ pro kontrolu… Docela mi to již hodně dalo.
Výborné na cesty, při práci atd…
Ale je něco takového přímo na rozšiřování slovní zásoby?
**

PS: prosím nepište mi, že existují webové stránky nebo programy které zkouší slovíčka apod. Já se informuji na zvukovou formu, kterou můžu používát při práci atd… Pokud nic takového neexistuje, tak si je nahraji sám, ale raději se ptám – jelikož nechci být nařčen, že vymýšlím něco co už dávno někdo vymyslel…

2000 nejpouží­vanějších anglických slov – kniha + CD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jirka.K vložený před 16 lety

2000 nejpouží­vanějších anglických slov – kniha + CD

Tato kniha je sice výborná, ale pouze pro začátečníky. Vím přesně, po čem pisatel touží, protože já už dlouhou dobu sháním to samé. Prostě slovíčka rozšířené slovní zásoby (něco jako kniha 8000 anglických slov) ve zvukové podobě, které by bylo možné používat např. na cestách a procvičovat a opakovat si slovíčka. Bohužel něco takového na českém trhu neexistuje. Velice bych uvítala např. pořadí anglické slovo – český překlad – vzorová anglická věta nebo fráze s tímto slovíčkem – český překlad fráze. Co bych za takovou užitečnou pomůcku dala!!! Asi to dosud nikoho nenapadlo vyrobit. Určitě by to využili i studenti k maturitě.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.