tipy

Ahoj,nemáte nějaký tipy jak se učit slovíčka,jak nepravidelná slovesa, atd..?já se slovíčka učím cca 10 denně.. vždy si je pár dní opakuju a pak jedu dál.. ale všechny je furt do kola dávat nemůžu .. a mám pocit že ty nejstarší už si nepamatuju.. nebo spíš nevybavuju.. až si na slovíčko který si nemůžu vzpomenout kouknu ,tak už ho zase vím :-) a vůbec je toho nějak hodně :?
jsem v druhý lekci time to talk 2 .a nestíhám.. furt chci jet dál.ale furt musím opakovat co už umím abych to nezapomněl..poradte jak na to.. jo a ty změny v pravopise.. např u ingových tvarů u minulýho času.. atd.. dá se tam najít nějaká souvislost?Mdíky předem za odpověd..

viz sekce ‚tipy a triky‘.

Nic za to nemám ale já se naučil asi 3000 slovíček za tři měsíce pomocí language lab. ale to jsem v tom ležel. jinak existuje program zdarma keepinhead, podobnej, ale ne tak dobrej. jiná věc je že s gramatikou je to u mě slabý.

A to si počkejte na novou verzi Langube Lab od autora tohoto webu a to teprve nebude mít chybu. Můžu odpovědně doporučit, protože se s pomocí tohoto programu učím a už jsem viděla i novou verzi.
Languabe Lab je na učení slovíček nejlepší, protože Vás zkouší a učí sám.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.