Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odpovedi jsem nasel, ale kost tam nevidim. Takze zustane u dobreho pocitu, ze jsem se to naucil dobre.

tak nic

hmm, tak jsem našla několik článků, kde by se dala najít šprávná odpověď na otázku, ale žádnou kost nikde nevidím :-( Myslím, že půjdu se psem ven a pak to zkusím ještě jednou…

uf uf.. mám ju :-) Má být „jen“ jedna, že?

Chápu to správně, že kost není u správné odpovědi, ale na úplně jiné stránce?

By mě zajímalo, kde. Prošla jsem to několikrát a kost žádná.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petra vložený před 15 lety

By mě zajímalo, kde. Prošla jsem to několikrát a kost žádná.

Re:

To byla fuška, ji najít. =D

Soutěž Bones

Od rána hledám kosti! Nic jsem nenašla! Není to vtipné! :-D Kde to má tak asi být? Tady je tolik stránek a odkazů, že není možné je každý den lustrovat! A nebo jsem slepá. Chci je najít! 8-)

Soutěž Bones

Vzdávám to a radši se jdu učit Aj doopravdy! :-(

Nevím jestli nebudu moc napovídat, ale zkuste zapřemýšlet v kterém článku by mohla být odpověď na otázku. Pro mně to bylo lehké :-) Ale já jsem na stránkách HFE jako doma. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Nevím jestli nebudu moc napovídat, ale zkuste zapřemýšlet v kterém článku by mohla být odpověď na otázku. Pro mně to bylo lehké :-) Ale já jsem na stránkách HFE jako doma. :-)

Re:

Já „Holmes“ už vyčerpala všechny logické možnosti!!! Jdu si dát teda kousek čokolády a jdu na to znova! Čas mi ale běží a jsem nerózní!!!! :-)

Ale tady jsou takové různé pomůcky pro ulehčení, ve vyhledávači vlevo nahoře se mohou zadat klíčová slova a vybere vám to články, které se hodí :-) Nemůžu víc napovídat, i když bych chtěla, ať nedostanu červenou kartu. :-D

Ta kost je jen jedna? A poznám, že je to kost?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Ale tady jsou takové různé pomůcky pro ulehčení, ve vyhledávači vlevo nahoře se mohou zadat klíčová slova a vybere vám to články, které se hodí :-) Nemůžu víc napovídat, i když bych chtěla, ať nedostanu červenou kartu. :-D

Re:

Však ano, to já použila, odpovědi našla už ráno po noční, dokonce jsem nemusela hledat, věděla jsem je. Můžu poslat kost vlastní? :-) To bude ten spánkový deficit!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od lidunkab vložený před 15 lety

Ta kost je jen jedna? A poznám, že je to kost?

Re:

Myslím, že to nemusí zrovna taková kostička co se háže pejskovi ale určitě se pozná.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

Re:

Však ano, to já použila, odpovědi našla už ráno po noční, dokonce jsem nemusela hledat, věděla jsem je. Můžu poslat kost vlastní? :-) To bude ten spánkový deficit!

Re: Re:

Vlastní kosti ne!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.