Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

Re:

Já „Holmes“ už vyčerpala všechny logické možnosti!!! Jdu si dát teda kousek čokolády a jdu na to znova! Čas mi ale běží a jsem nerózní!!!! :-)

Re: Re:

První otázka je tu dva dny… takže klid.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SimiKuku vložený před 15 lety

uf uf.. mám ju :-) Má být „jen“ jedna, že?

Re:

Ano, na každou otázku jedna.

Asi to taky zabalím, po hodině a půl naprostého fiaska s nulovým výsledkem a představou, že takových hledání by mělo být 10 8-) .
Použití výrazů jsem našel kupu, ale kost prostě nikde není.

konečně nalezeno…že to trvalo..:D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od potter vložený před 15 lety

Asi to taky zabalím, po hodině a půl naprostého fiaska s nulovým výsledkem a představou, že takových hledání by mělo být 10 8-) .
Použití výrazů jsem našel kupu, ale kost prostě nikde není.

Re:

To já vydržela hledat dýl, ale taky jsem to vzdala… Tak přeju všem těm bystřejším hodně štěstí v soutěži.

<3

Tenhle seriál prostě zbožňuji, bohužel jsem neviděla všechny díly, tak se mi třeba podaří vyhrát, to by bylo skvělé!

myslím, že je to celkem logické, kde asi bude, ale je pravda, že pokud o této problematice člověk nic neví, může mu to trvat dlouho…jenom bych potřebovala vědět: tu odpověd máme zkopírovat, jak to píšete v článku, nebo ji napsat vlastními slovy?? :-) díky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od littlewolf vložený před 15 lety

myslím, že je to celkem logické, kde asi bude, ale je pravda, že pokud o této problematice člověk nic neví, může mu to trvat dlouho…jenom bych potřebovala vědět: tu odpověd máme zkopírovat, jak to píšete v článku, nebo ji napsat vlastními slovy?? :-) díky

Re:

Řekl bych, že to bude jedno. Hlavně nezapomenout na ten obrázek :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Arya01 vložený před 15 lety
<3

Tenhle seriál prostě zbožňuji, bohužel jsem neviděla všechny díly, tak se mi třeba podaří vyhrát, to by bylo skvělé!

Re: <3

Sice úplně náhodou.. Ale mám ji! :D

BONES – TV

Nezapomeňte že ve 22.00 na tv PRIMA jdou BONES!!!! :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Arya01 vložený před 15 lety

Re: <3

Sice úplně náhodou.. Ale mám ji! :D

Re: Re: <3

…to není možnéééé

OLÉÉÉÉÉ!!!!!

Mám ji, ale jsem totálně vyčerpaná!!!! Mám se těšit na další kolo? :shock

Damned bone

Já myslím, že už jsem prošla opravdu všechny možnosti, které mne napadly, ale kost prostě nemám. Všechny články, které by se nějak týkaly jakékoliv části soutěže… já už vážně nevím…

Re: OLÉÉÉÉÉ!!!!!

Gratuluji! :D

Re: Damned bone

ty stránky se právě VŮBEC SOUTĚŽE NETÝKAJÍ. Týkají se toho gramatického dotazu.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.