Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucie.cz vložený před 15 lety

Re:

s jakým navijákem? Něco mi uniklo? Já pořád nic :-(, a to jsem si myslela, že mám ten správný zdroj.

Re: Re:

Necetl jsem moc pozorne.....je to slovickareni.

Vzdávám to,všude samý Pilda a nikde žádná kost. :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od spidrova vložený před 15 lety

Re:

:-D jo, přesně, všude samý Pilda :-) Ale něco vám řeknu. Našla jsem ji. Normálně jsem tu kost našla. Přestože neznám odpovědi na ty otázky. Ale o to přece nejde, ne? Jde o kost a jméno uživatele. Tak šup kyvadlo do ruky a je to :-)

Tak dnešní úkol byl pěkně propečený :-) Kost mám, ale našla jsem ji na poslední chvíli… Už mi docházela trpělivost a chtěla jsem to vzdát…

5. kost

Tak dneska to vzdávám, to je fakt záludný, zvládla jsem to sice až po ten převod, ale na to prohledávání už nemám :? :?

5th tricky bone

Be careful!

Jedna z těch uvedených podotázek u otázky číslo 5 je chyták, proto spousta soutěžících, ačkoliv si poradí s převodem čísla z binární do dekadické soustavy, pak přejde zadáním čísla do daného URL na zcela jiné diskuzní vlákno. 8-)

Mám doma návštěvu a místo toho hledám kost… :oops: Nakonec úspěšně a jdu si žehlit společenskou reputaci :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od spidrova vložený před 15 lety

Re:

tiez som na tom podobne po celom dni roznych kombinacii a neviem coho to asi vzdavam … a to som sa tesila ze viem prevadzat z dvojkovej na desiatkovu sustavu … ach tak drzim palce ostatnym kedze mi uz jedna otazka usla :-/

No, už jsem chtěla napsat, že to dnes vzdám. Proč tu není ubrečený smajlík? Tak mi dnes bylo.
Zato teď mám chuť jednoho sympatického pána odstřelit.
To se dělá? Takhle schovávat kostičky?
Zato já měla v kostech že to bude právě tohle jméno Nezapomenutelný/á …, však jsem se tenkrát bavila.
Uf jdu si dát pivo, dnes si zasloužím odměnu. Dvojková soustava, už nám,Marku, takové šoky nepřipravujte, prosím. :-D

Tfuj

Tak při tomto úkolu jsem nečekaně dost zapotil. Na jednu otázku jsem odpověděl špatně a tu kost jsem zaboha nemohl dohledat!! Nakonec pomohla až stará dobrá metoda pokusu a omylu – ta většinou nezklame. :)

teda, takové hledání…už jsem se začínala rozčilovat! vy chcete, abychom si ten seriál zasloužili, co? :-) bylo to dost těžké – nejen otázky krapet záludnější, ale ten převod…člověk aby se to ještě učil!

No to teda byla dřina :shock: . Ale našla jsem ji. Myslím, že tam byly min. 2 otázky pěkně záludný.

Rrr

Tak tohle bylo těžký…nikdy bych nevěřila, že se naučím převádět binární soustavu do desítkové… Dnes si tu kost opravdu zasloužím :-D

Tak 5. otázka byla úžasná :) Děkuju učitelům informatiky, i když jsem si to raději ověřila i na internetu, že jsme se takové převody učily :) Tak dnešní úkol byl splněn za 12 minut.

To jsem blázen, otázky ověřeny jež 100×, a kostička ne a ne se objevit, nechápu......

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.