Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od AudreyCZ vložený před 15 lety

Marku, prosím Vás, může mezi slovy být i přídavné jméno? Děkuji

Re:

proč by nemohlo?

Lidičky, nevzdávejte, zkoušejte, vždyť těch slovíček zase není až tak moc, hlavně jestli si dobře propátráte všechny nabídnuté významy v on-line slovníčku, je tam. Fakt.
I jsou tu trošku nápovědy v komentářích. :-)
Přeci nás nebude soutěžit jen pár, já se včera taky trápila a chtěla to vzdát. :-)

UFFF!!!

Přišla jsem až chvilku před desátou a po sedmém marném pokusu – jsem dostala strach, že to nestihnu. Ale nebýt nápovědy tady v komentářích tak tu „mršku“ dnes asi nemám.

mám, jupí :) děsila jsem se toho, ale zabralo mi to nakonec chviličku, na 7. pokus. jinak to slovíčko se docela k tématu hodí, mě to rozesmálo :D

jako soutěžní proměnu můžeme mít přechodových slov kolik chceme, že?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mollik vložený před 15 lety

mám, jupí :) děsila jsem se toho, ale zabralo mi to nakonec chviličku, na 7. pokus. jinak to slovíčko se docela k tématu hodí, mě to rozesmálo :D

jako soutěžní proměnu můžeme mít přechodových slov kolik chceme, že?

Re:

Jistě.

škoda – asi jsem to konečně našla, ale kost už je v tahu :-(

neeee, promeskala jsem vikendove otazky :oops:

Raději ani nepočítat, kolikrát jsem to dnes vzdala a pak se k tomu stejně zase vrátila :-) Ale nebýt tady semtam nějaké té nápovědky, tak bych ji nenašla :-D

Nejrychleji najítá kost. :-D Nejlepší na tom je, že tímto způsobem jsem se naučil vyhledávat právě na těchto stránkách. Brou noc :-D

Tak 7.otázka i kost pohodičla. :) Zatím bez ztráty kytičky.

tak alespoň jsem si spravila náladu, že mám zítřejší úkol hotový :D

Dneska podezrele snadny, chtelo by to pritvrdit. Treba nejaky prevod v sestnactkove soustave :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mk222 vložený před 15 lety

Dneska podezrele snadny, chtelo by to pritvrdit. Treba nejaky prevod v sestnactkove soustave :-)

Re:

Po tom víkendu jste si to zasloužili…

No, tak hotovo – sedmá otázka nebyla tak těžká. =)

Další kůstka do sbírky nalezena… tak pondělí už bude bez práce :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.