Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

A sakra!

Já neumím gůglit!!!
Vždyť já si i tu dvojkovou soustavu musela spočítat na papíře, protože jsem nenašla žádný ten program, který by mi to spočítal sám, teda možná našla, ale tam hned – stahuj – to určitě, a už to nenajdu :-D
No ale zkusit něco musím, tak směle do toho.
(A pak prý lehké na všední den, jak pro koho ) :-)

Po minule otazce jsem na vas chtel zanevrit, ale tohle mi spravilo naladu. Tak si to u me nepokazte :-D

:oops: Nojo, jenže já tušila na jakých stránkách mám asi hledat a ono to vyšlo, teda stránky jsem objevila 2 kde to slovo bylo, tak až na druhý pokus, no.
V každém případě musím ještě najít odpověď na otázku. :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

:oops: Nojo, jenže já tušila na jakých stránkách mám asi hledat a ono to vyšlo, teda stránky jsem objevila 2 kde to slovo bylo, tak až na druhý pokus, no.
V každém případě musím ještě najít odpověď na otázku. :-D

Re:

Jo a našla jsem to seznamem. :D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re:

Jo a našla jsem to seznamem. :D

Re: Re:

Dnes je super úkol, hned jak jsem si přečetla to dívčí jméno, zašla jsem si do své knihovny, vytáhla tu knížku, teda dvě, opsala jméno autorky a našla si název, no, nevím, proč já se tak hrozím.
Tohle jsem si našla ale už na gůglu. :D

Hotovo :-D Dnes ozaj super :-D zajtra mam lazo- plazo.

a já to opět ne a ne najít :-(

konečně :-)

Ajeje :? Špatně jsem si přečetl pravidla a o vídendu si jen uložil otázky a teď marně hledám 5. a 6. kůstku :-(

Tak hurá :-) po dvou dnech neúspěchu se konečně chytám. Teď už musím mít vše správně! Jinak sbohem Bones… Dokonce jsem tu knihu teda knihy, je toho plno dílů, kdysi dávno četla :-)

já teda našla dvě místa s tímto slovem a kost nikde,někde asi chyba! :-(

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Kate007 vložený před 15 lety

já teda našla dvě místa s tímto slovem a kost nikde,někde asi chyba! :-(

Re:

..tak kost mám, ale ta otázka ještě. asi to nechám na večer.nic o knize, či autorce jsem nespatřila, jdu pracovat. jo a naučila jsem se googlovat, fak dík

já ještě nemám ty dvě předchozí… doufám, že kosti další dny nikam nemizí :-)

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Neregistrovaný uživatel

Re:

..tak kost mám, ale ta otázka ještě. asi to nechám na večer.nic o knize, či autorce jsem nespatřila, jdu pracovat. jo a naučila jsem se googlovat, fak dík

oléé ve stresu funguji nejlíp, pochopila, našla, jsem šťastná!!!!…a nebylo to lehké a to je pondělí!! :-)

Re:

A coz si precist tu vetu, ve ktere byla ta zminka a neandrtalcich? A pak dotaz na google.:)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.