Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Taky se nechytám :-( dávám pauzu a zkusím to později.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Milena vložený před 15 lety

příloha

jak jsem si oddechla, že mám hotovo, ale nejtežší úkol zřejmě bude odeslat ty kosti přílohou, nechce mi to totiž brát celou složku najednou, ale jen kost za kostí.přece nebudu posílat 10 příloh?!.určitě to jde jinak.Nevíte někdo,co s tím?

Re: příloha

Co takhle to hodit do raru nebo do zipu?

příloha

jak jsem si oddechla, že mám hotovo, ale nejtežší úkol zřejmě bude odeslat ty kosti přílohou, nechce mi to totiž brát celou složku najednou, ale jen kost za kostí.přece nebudu posílat 10 příloh?!.určitě to jde jinak.Nevíte někdo,co s tím?

tak jsem fakt poslala amatérsky 10 příloh, hrůza, aspoň že už s googlem mi to teď jde líp.

Takze 10 kosti a 10 odpovedi poslanych :-)
Dakujem za skvelu sutaz- tato sutaz ma zatial bavila najviac :-)

Huuuuuups :-( teraz som zistila ze som poslala mail bez mojho mena a adresy :-(
MOzem poslat este jeden??? :oops:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od eviska83 vložený před 15 lety

Huuuuuups :-( teraz som zistila ze som poslala mail bez mojho mena a adresy :-(
MOzem poslat este jeden??? :oops:

Re:

Mně se zase stalo, že se mi neodeslala na první pokus příloha, tak jsem stejný mail poslala ještě jednou. Tak snad nebudu diskvalifikovaná, to by mě mrzelo.

tak jsem fakt poslala amatérsky 10 příloh, hrůza, aspoň že už s googlem mi to teď jde líp.

Re: Re: příloha

Nic si z toho nedělej(te), já to poslala taky tak:-) Doufám, že nás za to nediskvalifikují:-)

Splněno, odesláno…:-)

Tak jsem se včera zasmála a dnes mne to přešlo. Asi noční vidiny, jak vidím, že všichni posílají 10 kostí, tak ten můj bláznivý nápad asi tebyl to pravé, takže asi poslední kostičku mít nebudu. :-( fňuk.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lioness vložený před 15 lety

Tak na tohle nemam čas, pochybuju, že mě zákazník nebo a DPHčkovej berňák uzná, že jsem hledala kost. Proboha co to je SKORO, stejně jako u první otázky slovo mám a myslím si, že správné, kost ne, kašlu na to. Posílám písemné odpovědi bez kostí.

Jinak dobré otázky, pěkně jsem si procvičila angličtinu :-), ale hledání kostí přenechám těm co se tomu můžou věnovat. :-)

Re:

Nic si z toho nedělejte, taky asi pošlu na FÚ 10kostí a žádost o prodloužení termínu na dpháčko :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kamkasparova vložený před 15 lety

Odpoved slysim, ale ne a ne najit tu posledni kost. Kdybych tak vedela, co znamena Markovo „skoro“. Ach jo.

Re:

skoro je skoro, nemáte ji naservírovanou, musíte hledat, kdo hledá, najde :). Ale taky mi to dalo zabrat, než jsem na to přišla.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Tak jsem se včera zasmála a dnes mne to přešlo. Asi noční vidiny, jak vidím, že všichni posílají 10 kostí, tak ten můj bláznivý nápad asi tebyl to pravé, takže asi poslední kostičku mít nebudu. :-( fňuk.

Re:

Ale paní Georgie…
každého povzbuzujete, aby to nevzdal, tak to přece taky nevzdáte! Vydržte. Já taky mám jen 7 kostí, tahle je moje poslední šance na účast a taky ji ještě nemám. No a jaká je šance, že zrovna my vyhrajeme? Ale když se to nepovede teď, tak určitě budou další super soutěže :-) Je to jen hra :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re:

To jsme možná měly stejný nápad, já se smála, až když jsem zjistila svůj omyl. Ale kostička se dá získat s trochou námahy i pomocí internetu, aspoň mě se to podařilo. Horší je to s tou větou. Ale nějak to musím dát, i tak mi dvě kostičky chybí:(.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kajma vložený před 15 lety

Re:

skoro je skoro, nemáte ji naservírovanou, musíte hledat, kdo hledá, najde :). Ale taky mi to dalo zabrat, než jsem na to přišla.

Re: Re:

Přitom to nebylo až tak těžké – až pak jsem si nadávala, že jsem na to mohla přijít dřív. No jo, po bitvě je každý generál.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kamkasparova vložený před 15 lety

Odpoved slysim, ale ne a ne najit tu posledni kost. Kdybych tak vedela, co znamena Markovo „skoro“. Ach jo.

Re:

Zadáváte to ve správném čísle ???

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.