Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Tak jsem se včera zasmála a dnes mne to přešlo. Asi noční vidiny, jak vidím, že všichni posílají 10 kostí, tak ten můj bláznivý nápad asi tebyl to pravé, takže asi poslední kostičku mít nebudu. :-( fňuk.

Re:

Zítra nám musíte napsat, co jste si myslela, že to je, že Vás to tak rozesmálo :D

Tak já fakt nevím. Odpověď vím, ale kost nikde!

Přesně, odpověď vypadá docela jasně, ale kost nikde.

Poslední úkol byl pro mne nejtěžší. Je vidět, že ty poslechy potřebuji jako sůl. Teď ale nevím, po tom počtu přehrání „Promo“ videa, jestli budu mit ještě chuť seriál sledovat :-D

Moje šedá kůra mozková se za těch devět dní zavařila a odmítá přemýšlet o poslední kostičce. Ještě to nevzdávám, i když mám v kostech, kde kost může teoreticky být, ale nevím, nevím, no do půlnoci ještě čas, jen doufám, že ten termín neprošvihnu.

Fíha, do půlnoci ještě daleko a email už je poslaný :)… myslím, že si zasloužím vyhrát :)))) … mám i poslední kostičku, ačkoliv když jsem ten poslední úkol viděla, nevěřila jsem, že to zvládnu. Pak jsem se podívala do zadání soutěže, že dvě odpovědi můžou chybět, takže by se vlastně nic nestalo… zkusila jsem to a je to :) … teď ještě šťěstí při losování.

Ať už vyhraju, nebo zase neeee… takhle soutěž mě bavila moc a dala mi zabrat hodně.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od renatka1 vložený před 15 lety

Re: Re: příloha

Nic si z toho nedělej(te), já to poslala taky tak:-) Doufám, že nás za to nediskvalifikují:-)

Re: Re: Re: příloha

Jejda, ani mě nenapadlo posílat to jinak než samostatné přílohy… vždyť je to jedno, ne, vždyť jsou maličké.

Uz me nenapada, kde tu posledni kost hledat. S zadnou jsem nemela problem, jako s tou posledni. Takze poslu mail jen s 9 kostmi. Skoda, ale co se da delat.

Tak táto súťaž mi teda dala občas zabrať, no o to bola väčšia radosť z každej kostičky. A navyše som sa zase niečo nové naučila :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Elafrela vložený před 15 lety

Tak já fakt nevím. Odpověď vím, ale kost nikde!

Re:

a přitom tam je !

Tak slavnostně odesláno! Díky za soutěž byla hodně zdařila! :-D :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Tak jsem se včera zasmála a dnes mne to přešlo. Asi noční vidiny, jak vidím, že všichni posílají 10 kostí, tak ten můj bláznivý nápad asi tebyl to pravé, takže asi poslední kostičku mít nebudu. :-( fňuk.

Re:

..nevzdávat ještě je čas!

Tahle otázka byla pro mě snad nejsnadnější jak co se týče nalezení kosti, tak i soutěžního úkolu. Akorát jsem zjistila, že se mi někam ztratila jedna kůstka. Ostatní naštěstí mám :-)

Nemám rád když na mě někdo začne takhle hrnout angličtinu jako z kulometu, protože ztrácím kontext a pak se v tom topím jak myš ve vodě, :-D ale vše deset je doma, je doma..... :-D de se posílat

Odoslané. Mám 8/10, chýba mi dnešná úloha a strýčko Google. 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.