Soutěž o seriál BONES na DVD

Komentáře k článku: Soutěž o seriál BONES na DVD

Konečně jsem ji našla. Byla jsem na tom místě snad desetkrát. Takže jsem se nakonec taky smála jak blázen. Teď mám ale obavy, že se mi to nepodaří řádně odeslat. :-) :oops:

HOTOVO!

Kromě jedné kosti se mi podařilo najít všechny. Zpráva s odpověďmi odeslána. ;-)

Nevzdávejte to!

Už jsem chtěla mail poslat bez 10. kostičky, ale opravdu tam je. Ovšem, kdo tohle vymyslel?
Není nad radost ze hry :-D
PS: neodevzdává se DPHáčko až 25.,to už jsou změny i v termínech? :oops:

Já jsem dnešní hledání vzdala, mám jich 9 a doufám, že snad dobře. Dnes to bylo težší. Ale i tak těším se na další soutěž.

Tak už to musím vzdát. tahle desáta otázka mi ubrala trochu radosti ze soutěže :-( ale tušila jsem, že na něco dojedu.
Moc jsem si myslela, to se trestá.
Přeju všem ať se daří a držím palce pro výherce, nejraději všem, byli jste skvělá parta.: :-D :-D :-D

Také moc děkuji. Soutěž byla báječná. Už jenom proto, že je to můj nejoblíbenější seriál.
Slovo mám, ale kost vůbec nikde nevidím!!? :oops: No, ještě to zkusím…

Please, help me,
vloudila se nějaká chybička, nejde mi poslat mail,už poněkolikáté mi to hlásí chybu:

502 Bad Gateway
( adresu mám správně, tu jsem zkopírovala ).

Co dál? Tak jsem se snažila a marně :(.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kajma vložený před 15 lety

Re:

a přitom tam je !

Re: Re:

Ale kde? Já fakt už nevím. Asi to budu muset zabalit…přece není neviditelná jako ta jitrnice v Obušku z pytle ven :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marcela vložený před 15 lety

Re:

Nic si z toho nedělejte, taky asi pošlu na FÚ 10kostí a žádost o prodloužení termínu na dpháčko :-D

To jsem zvědavá jak ty kosti narvete do datové schránky :-D.

Tak odesláno. Kéž by to tentokrát vyšlo – Bones i knížky kathy Reichs jsou skvělé :-D

Odkaz na příspěvek Příspěvek od yaynka vložený před 15 lety

Nevzdávejte to!

Už jsem chtěla mail poslat bez 10. kostičky, ale opravdu tam je. Ovšem, kdo tohle vymyslel?
Není nad radost ze hry :-D
PS: neodevzdává se DPHáčko až 25.,to už jsou změny i v termínech? :oops:

Re: Nevzdávejte to!

Jasně, že odevzdává, ale pokud musíte DPHčko i zároveň platit jako já, tak musíte peníze poslat nejpozději zítra protože 25. je má mít FÚ na účtě, to je novinka asi tak rok. „Vynikající.“

Po přečtení dnešních příspěvků jsem byla tak nějak předem smířená, že se kostičky asi nedohledám.. ale nedalo mi to a kostička byla nakonec na světě oproti některým jiným dnům rychle a snadno :-D

Please, help me,
vloudila se nějaká chybička, nejde mi poslat mail,už poněkolikáté mi to hlásí chybu:

502 Bad Gateway

Re:

Uff, tak se mi to podařilo odeslat z noťásku mé dcery, můj PC odmítl v této nejdůležitější fázi spolupráci, zrádce.

Please, help me,

502 Bad Gateway

Re:

Také mi to nejde poslat.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 15 lety

Re:

Také mi to nejde poslat.

Jo už to šlo, vyčistila jsem počítač a umoudřilo se to.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.